- 5 Mayıs 2022
- 25
- 8
- 35
- Konu Sahibi Naztopall___cetin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama olmamış henüz canım yapmaya devam etKizlar yarsdiminiza ihtiyacim var innovitanin ovilasyon testlerini yapiyorum reglimin 11 ci gununden beri sabahlari test boyle oluyo oglen aciliyo hayalet gibi yumurtlama olup olmadigina emin degilim akintim var baya tavsiyeleriniz ne
Reglin 17 ci gunu canim ben 11 ci gununden basladim teste reglim 7 gun surdu diger aydaki regle kadarmi devam edeyim ?yumurtlama olmamış henüz canım yapmaya devam et
T çizgisi koyulaşana kadar devam edinReglin 17 ci gunu canim ben 11 ci gununden basladim teste reglim 7 gun surdu diger aydaki regle kadarmi devam edeyim ?
Anlayamadim ablam iki gun sizde koyu 21 ci gun catlamismi benim paylasdigim resmde koyu degilmi biz daha degerlendirmedik yumurtlamani bekliyorimBen 21.gun gördüm bu ay.
Yapmaya devam edin. Benim de çok soluktu bir günde koyulasti
Sadece benim korktugum reglim 7 gunde bitdi teste 11 ci gunden basladim erken olurmu diye stresliyim adetlerim duzenli her ay insallah bi kac gune yumurtlama olurBen 21.gun gördüm bu ay.
Yapmaya devam edin. Benim de çok soluktu bir günde koyulasti
Evet 21 de çatlama olmuş oldu.Anlayamadim ablam iki gun sizde koyu 21 ci gun catlamismi benim paylasdigim resmde koyu degilmi biz daha degerlendirmedik yumurtlamani bekliyorim
Sizinki olmamış daha.Sadece benim korktugum reglim 7 gunde bitdi teste 11 ci gunden basladim erken olurmu diye stresliyim adetlerim duzenli her ay insallah bi kac gune yumurtlama olur
Ben 20 ci gune kadar devam edeyim olmazsa sonraki ay ben her ay yumurtluyorum sadece hangi gunler diye tutduramiyorum yumurtlama olmadan denemeye baslasakmi acaba kafam kariati bilemiyorum artikSizinki olmamış daha.
Bu ay gebelik olusmazsa önümüzdeki ay biter bitmez ovulasyonla başlarsınız.
Ben 3 ay sizin gibi 3-4 gün sonra başladım, yumurtlamayı da 15-17 de felan gördüm. Ama tutmadı.
Bunda acaba 2 kez yumurtluyor ve ilkini kaçırıyor muyum diye erken basladim
Canim en iyi yöntem aslında adet bittikten sonra tekrar olana kadar 2 günde bir ilişki.Ben 20 ci gune kadar devam edeyim olmazsa sonraki ay ben her ay yumurtluyorum sadece hangi gunler diye tutduramiyorum yumurtlama olmadan denemeye baslasakmi acaba kafam kariati bilemiyorum artik
Canim en iyi yöntem aslında adet bittikten sonra tekrar olana kadar 2 günde bir ilişkha
Hepimiz icin hayirlisi olsu 8 aydir artik brbrk istiyoruzCanim en iyi yöntem aslında adet bittikten sonra tekrar olana kadar 2 günde bir ilişki.
Yumurtlama baslamismi acaba iki gundur boyle koyu ne zaman catlarkiCanim en iyi yöntem aslında adet bittikten sonra tekrar olana kadar 2 günde bir ilişki.
Canim tek başına test olunca karşılaştırma olmuyor. Yaptığın testleri sırasıyla aynı kareye hoyarsan karşılaştırma yaparizYumurtlama baslamismi acaba iki gundur boyle koyu ne zaman catlarki
Malesef o testleri atmisimCanim tek başına test olunca karşılaştırma olmuyor. Yaptığın testleri sırasıyla aynı kareye hoyarsan karşılaştırma yapariz
Canim tek başına test olunca karşılaştırma olmuyor. Yaptığın testleri sırasıyla aynı kareye hoyarsan karşılaştırma yapariz