- 7 Kasım 2022
- 160
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi gamzeli-234
Merhaba, bugün testin 4.günü bakar mısınız rica etsem? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum hiçbir bilgim yokolmamış görünenlerde
son attığınız pik olmus. değerlendirin. teste de devam edin. silikleştiği ilk gün yumurta çatladı demek. o günü de değerlendirinMerhaba, bugün testin 4.günü bakar mısınız rica etsem? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum hiçbir bilgim yok
Dün birliktelik oldu ama sperm rahim içinde değildi, bugün tekrar denemek iyi mi kötü mü bilemedim, çok stresli ve kararsızımson attığınız pik olmus. değerlendirin. teste de devam edin. silikleştiği ilk gün yumurta çatladı demek. o günü de değerlendirin
kız nerden biliyorsun sperm rahim içinde değil?Dün birliktelik oldu ama sperm rahim içinde değildi, bugün tekrar denemek iyi mi kötü mü bilemedim, çok stresli ve kararsızım
Çok ağrı hissettim ve anında çekildim çünkükız nerden biliyorsun sperm rahim içinde değil?
heeÇok ağrı hissettim ve anında çekildim çünkü
Yok çok şükür ama insan tedirgin de olmuyor değil merak ettim o yüzden üye oldum buraya kızçelerime sormak istedimheeesinizin sperm değerlerinde sorun yoksa 3 gün üst üste değerlendirebilirsiniz tabii ki. ama önerilen genelde gün aşırı ilişkiye girmektir sperm kalitesini korumak adına
Merhaba benimkinede bakarmısınız olmuşmu yoksa az mı kalmışson attığınız pik olmus. değerlendirin. teste de devam edin. silikleştiği ilk gün yumurta çatladı demek. o günü de değerlendirin
Kasık ağrınız şefaf akıntınız var mıMerhaba, bugün testin 4.günü bakar mısınız rica etsem? İlk defa ovulasyon testi yapıyorum hiçbir bilgim yok
çok yaklaştınız gibi duruyor ama pik depil henüz. devam edin ama bence gğn aşırı da değerlendirinMerhaba benimkinede bakarmısınız olmuşmu yoksa az mı kalmış
Tamam canım teşekkürlerçok yaklaştınız gibi duruyor ama pik depil henüz. devam edin ama bence gğn aşırı da değerlendirin
Evet ikisi de varKasık ağrınız şefaf akıntınız var mı