• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Kızlar merhaba.ovulasyon testi yapıyorum 17inci gün olanı bugün yaptım.yumurtlama olmuş mu sizce?
Pl0Py8.jpg

Bi kaç gün çift çizgi ztn yumurtlama olmus son Yaptığında silikleşme başlamış sanki çatlamaya başlamış olabilir
Teşekkür ederim :) doktorada sordum 13üncü gün yumurtlama olmuş dedi ama emin olamadım.inşallah çatlamada olmuştur

Kullandığım ilk ay yani bu ay hamile kaldım cnm yeni bnmde daha çok o yuzden tecrübeyle sabit:)
Ayyy maşallah.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bana inşallah :) 12inci gün ilişki oldu,13üncü gün yumurtalama gibi gözüküyor inşallah tutar.gün aşırı ilişki oldu.12-14-16 :)

Ayyy maşallah.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bana inşallah :) 12inci gün ilişki oldu,13üncü gün yumurtalama gibi gözüküyor inşallah tutar.gün aşırı ilişki oldu.12-14-16 :)
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırz bnmde yumurtlama 24 ocakta 20-21-24 ilişki olmstu öyle kaldım inş seninde gönlüne göre olur

Back