- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
Bı kadın yumurtlamadigi ay adet görür mü yada adeti düzenli olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlamadıgında da adet goruyorsun normalden az oluyo ve zamanı gecıkmıs olur genelde. cok yasadım ben bunu. duzenlı oldugu da olur ımkansız denemez.Bı kadın yumurtlamadigi ay adet görür mü yada adeti düzenli olur mu
Her ay düzenli şekilde ve normal kanama şeklinde adet görüyorum ama doktor progesteron sonucuna göre yumurtalamadigimi söyledi hatta çok çok düşük olduğunu söyledi değeriyumurtlamadıgında da adet goruyorsun normalden az oluyo ve zamanı gecıkmıs olur genelde. cok yasadım ben bunu. duzenlı oldugu da olur ımkansız denemez.
Bende bu ay ovulasyon testinde yumurtlamayı yakalayamadım ama dün leke tarzında pembe ve kahverengine yakın akıntı geldi bugün devamı gelmedi bu kadar azda olur mu adet kanaması yumurtlama görmeden bilemedimBı kadın yumurtlamadigi ay adet görür mü yada adeti düzenli olur mu
Yunurtalama olmadığı zaman çok az olabiliyormus bı kaç yerden duydum ben test yaptrdim progesteron 1.33 çıktı berbat demek ama ben adet oluyorum 4 seneye yakındır hep de duzenlidirBende bu ay ovulasyon testinde yumurtlamayı yakalayamadım ama dün leke tarzında pembe ve kahverengine yakın akıntı geldi bugün devamı gelmedi bu kadar azda olur mu adet kanaması yumurtlama görmeden bilemedim
Merhaba peki rengi kırmızı mı oluyor leke tarzımı oluyor yoksa azda olsa biraz geliyor mu? Benim dün leke tarzında pembe kahverengi gibi bi renk gelmişti iç çamaşırıma çok çok az bugün sadece afedersin silince peçeteye kahverengi olarak geldi o kadar devamı yokyumurtlamadıgında da adet goruyorsun normalden az oluyo ve zamanı gecıkmıs olur genelde. cok yasadım ben bunu. duzenlı oldugu da olur ımkansız denemez.
yok 5 gun olacagına 3 gunsurer lekelenme gb degıl sadece kanama az olur.Merhaba peki rengi kırmızı mı oluyor leke tarzımı oluyor yoksa azda olsa biraz geliyor mu? Benim dün leke tarzında pembe kahverengi gibi bi renk gelmişti iç çamaşırıma çok çok az bugün sadece afedersin silince peçeteye kahverengi olarak geldi o kadar devamı yok
Merhaba üzerinden epey zaman geçmiş ama şuan aynı durumdayım sonuç ne oldu acaba bende pkosum.Merhaba peki rengi kırmızı mı oluyor leke tarzımı oluyor yoksa azda olsa biraz geliyor mu? Benim dün leke tarzında pembe kahverengi gibi bi renk gelmişti iç çamaşırıma çok çok az bugün sadece afedersin silince peçeteye kahverengi olarak geldi o kadar devamı yok
Kist varmış o ay ondan öyleymiş canım, 3 ay sonrası kendiliğinden gebe kaldımMerhaba üzerinden epey zaman geçmiş ama şuan aynı durumdayım sonuç ne oldu acaba bende pkosum.