- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 38
- 26
- Konu Sahibi semradurak45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sonuncuda pik gibi. Ya da yarina daha da koyulaşir belki de. Degerlendir bu gunleri2 yıllık evliyim ovulasyon testi yapıyorum
PC döngü uygulaması mıEvet oyle gibi duruyor takvim kullaniyormusun?
Değerlendirin başlamış yumurtalara dönemi2 yıllık evliyim ovulasyon testi yapıyorum
EvetPC döngü uygulaması mı
Kullanıyorum ama pcos olduğum İçin 18 gün gösteriyor normalde benim bugün 22. Günüm daha
Anladim canim yumurtlama belirtilerini yasiyormusun peki mesela akıntı kasık agrisi gibi? Onada dikkat edebilirsinKullanıyorum ama pcos olduğum İçin 18 gün gösteriyor normalde benim bugün 22. Günüm daha
Bazıları söylüyor hissediyorum diye ben hiç hissetmiyorum hafiften kasık ağrım oluyor arada belli belirsizAnladim canim yumurtlama belirtilerini yasiyormusun peki mesela akıntı kasık agrisi gibi? Onada dikkat edebilirsin
Valla canim o aralar biraz kendini takip et bende oyle anliyordum insallah denk getirirsinBazıları söylüyor hissediyorum diye ben hiç hissetmiyorum hafiften kasık ağrım oluyor arada belli belirsiz
İnşallah denk gelirValla canim o aralar biraz kendini takip et bende oyle anliyordum insallah denk getirirsin
Kızlar merhaba az önce ovulasyon testi yaptım da adetim dün bitti adetlerim bazen düzensiz olduğu için hemen başlamak istedim anlamadığım şey sanki t çizgisi erken olmasına rağmen biraz koyu gibi mi veya benmi öyle anlıyorumDeğerlendirin başlamış yumurtalara dönemi
Koyu çıkmış gebelik testi yaptın mıKızlar merhaba az önce ovulasyon testi yaptım da adetim dün bitti adetlerim bazen düzensiz olduğu için hemen başlamak istedim anlamadığım şey sanki t çizgisi erken olmasına rağmen biraz koyu gibi mi veya benmi öyle anlıyorum
Bazı kadınlar adetten sonraki gun yumurtlama görür uygulama bunu gostermedigi icin kacırırlarKızlar merhaba az önce ovulasyon testi yaptım da adetim dün bitti adetlerim bazen düzensiz olduğu için hemen başlamak istedim anlamadığım şey sanki t çizgisi erken olmasına rağmen biraz koyu gibi mi veya benmi öyle anlıyorum
Yok canım yapmadım aklıma gelmedi doğrusu belki yanlış yapmıştı olabilirim o yüzden de koyu çıkmış olabilir umutlanmak istemiyorum çünkü adetin 2inci günü baktırdım ultrasonda bişey çıkmamıştıKoyu çıkmış gebelik testi yaptın mı