Merhaba öncelikle cevaplayacak herkese teşekkür ederim, bende Pcos var ve ben bunu 1.5 ay önce öğrendim. Evlenmeden önce 70-80 arası kılolardayım ve cıddı derece de regl duzensızlıgı olunca doktora gittim kılo ver dedi , kilo verdim 9-10 gün gecıkmelı de olsa regl duzenım duzeldı ve evlendım. Evlıligımın ilk ayı yeni evli olduğumuz ıcın duzensız ılıskı oluyordu her gün üst üste ve bazı günler bırden fazla( detay verdiğim için kusura bakmayın iyice anlamanızı sağlamak ısterım) evlılıgımın 2. Ayı duzenlı ilişki ile gebe kaldım oğlum doğumdan bı kaç ay sonra vefat etti. Kırkım çıktıktan 3-5 hafta sonra duzenlı regl olmaya başladım ve döngüm bırden bire bozuldu ilaçla adet oluyordum artık. doktora gittim 2 ay klomen kullandım olmayınca akışına bıraktık, aralık ayında smear vermek ıcın doktora gıdınce ultrasonda pcos görüntüsü olduğun söyledi doktor ve kılo konusunda uyardı. Tedavi için gelme tedavi senın elınde ilk çocuğun nasıl olduysa ikinci de olur yeterki iste dedi. Bende bu süreçte saglıklı beslenme ve sporla 10 kg verdim insulın dırencı d vıtamını vs vs bütün herseyıne baktırdım. D vıtamın eksıklgıım çıktı ılac kullanıyorum dıger şeylerde sorun çıkmadı. Bu ay ınofolıc combı artı soğan suyuna başladım duzenlı ıctım ve 15 günün dolmasına 2 günüm kaldı. Asıl sorum bu kaç gün akıntım başladı dünden oncekı gün yumurta kıvamına döndü ve hem sabah hem öğlen artınca degerlendırdım bugün de akıntı neredeyse hiç yok var ama silince peçeteye gelen peceteye ıslaklık bırakan cınste. Dün benim yumurtlama dönemim mı olmuş oluyor? Ve normalde geç yumurtuyorum bu ay bu kadar erken yumurtlamam normal mı 29 ocakta regl günüm geçen ay 9 gün gecıkmelı oldum. Bana yardımcı olur musunuz? soğan suyu erken yumurtlamamı yardımcı oldu dunkı akıntı yumurtlama akıntısı mıydı?