• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama mi bu acil kizlarrrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Kızlar Kizlarrrrr merhabalarrr seeyy size bir soru sormaliyim, elinde ovulasyonla artik profosyonellesmis hanimcagizlar acaba bu yumurtlama akintisi mi, ya da yumurta catladiktan sonraki akinti mi ya da yumurta daha catlamamis mi? Elimde test yok. Utanarak ve affiniza sığınarak fotoyu ekliyorum.🙈 not:
Dün akşam iki kasığında acayip batmazlar ağrılar oluşmuştu.

Yani bu ay pek umudum yok kafaya da pek takmamaya calisacam ister olsun ister olmasın amaaaaan banane deyip keyfime bakacağım stres etkiliyor galiba.amaaaaa şu kafadan atma olayı atomu parçalamak kadar zor,🤦‍♀️🤷‍♀️

Bende akinti olayini arastirmistim yumurtalamadan bikac gun once geliyor yaziyordu internette tam bilmiyorum ama ovulasyon testiyle daha kesin sonuc olur tabi ama esinizin degerlerinde sıkintı yoksa yinede degerlendirin bugunleri Rabbim nasip ettiyse olur zaten🙏

Bende akinti olayini arastirmistim yumurtalamadan bikac gun once geliyor yaziyordu internette tam bilmiyorum ama ovulasyon testiyle daha kesin sonuc olur tabi ama esinizin degerlerinde sıkintı yoksa yinede degerlendirin bugunleri Rabbim nasip ettiyse olur zaten🙏
Amin canım inşallah olur pek bir sıkıntı yok rabbim nasip ederse eder etmezse sabrederiz

Oyle tabi Allahim isteyen herkese nasip etsin🙏piskolojik olarak cöktüm bende resmen artik😔

Kızlar Kizlarrrrr merhabalarrr seeyy size bir soru sormaliyim, elinde ovulasyonla artik profosyonellesmis hanimcagizlar acaba bu yumurtlama akintisi mi, ya da yumurta catladiktan sonraki akinti mi ya da yumurta daha catlamamis mi? Elimde test yok. Utanarak ve affiniza sığınarak fotoyu ekliyorum.🙈 not:
Dün akşam iki kasığında acayip batmazlar ağrılar oluşmuştu.
Yahu bu ne 🤢🤢🤢

Benim akıntım da böyle ama yumurtam henüz 13 mm çatlamadı Dr gidip bi yumurta takibi yaptırın derim

Back