• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama meselesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akimti olur ama siz farketmezsiniz yani akintiyi beklemeyin adetleriniz duzenli.ve.kistiniz yoksa yumurtlama olur

Kizlar selam.bisi sorcam adetimin 3.gunu ama yumurtlama.agiria gbi agri olunca dedim bi ovulasyon testi yaptim baya koyu cikti 2 3 gun sonra yumurtlicakmis gbi bole bisi olablir mi yada testmi yanlis acaba

Kizlar selam.bisi sorcam adetimin 3.gunu ama yumurtlama.agiria gbi agri olunca dedim bi ovulasyon testi yaptim baya koyu cikti 2 3 gun sonra yumurtlicakmis gbi bole bisi olablir mi yada testmi yanlis acaba
Adet bitimi hemen yumurtlayan çok kadın var

Ben adetin 6 günü yumurtlamıştım bundan önceki ayda 🤗

Yok devam ediyo kanama olarak kahve lekelnmeye bile gecmedi 6 7 gun surer normalde meraktan yaptim baya koyu cikti yarin bida denicm ayda iki kere belki yumurtlama olur ama adet doneminde mumkun dgldir herlde yarin bidaha yapicam

Back