Yumurtlama kanaması

nurrr98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
15
1
1
27
Yumurtlama kanaması nedir kızlar ya acaba ben şuan bunu mu geçiriyorum tam doğurganlık zamanımda ara kanama geçirdim ve adetim çok normal sürdü geçiren var mı belirtiler nedir

Benimde öyle oluyo ya malesef. İnternette de bi yazı gördüm. Yumurtlama olmadığı zaman rahim duvarı çatlayıp kanıyomuş. Polistik overli olanlarda

Benimde öyle oluyo ya malesef. İnternette de bi yazı gördüm. Yumurtlama olmadığı zaman rahim duvarı çatlayıp kanıyomuş. Polistik overli olanlarda
Bu bende ilk kez oldu araştırdığıma göre yumurtlama kanaması geçirenler hani adet oluyorsun 14.günü en doğurgan zamanı ya işte o zamana denk geliyormuş ve hamilelik oranı bu zamanlarda çok çok çok daha artıyomuş bazı kadınlar böyle şeyler yaşayabiliyormuş belirtilerinde de tek taraflı yumurtalık ağrısı hafif vajinal kanama felan diyo

Bu bende ilk kez oldu araştırdığıma göre yumurtlama kanaması geçirenler hani adet oluyorsun 14.günü en doğurgan zamanı ya işte o zamana denk geliyormuş ve hamilelik oranı bu zamanlarda çok çok çok daha artıyomuş bazı kadınlar böyle şeyler yaşayabiliyormuş belirtilerinde de tek taraflı yumurtalık ağrısı hafif vajinal kanama felan diyo
Geçen ay da oldu bende denedim hamile kalmadım malesef :(

kızlar selam ben 25 günde bir regl görüyorum bebek istiyoruz ve 11.12 günler civarı benim yumurtlama günlerim 11.günde ilişkiye girdik eşimle ilişkiden birkaç saat sonra kanama geldi benden neden olabilir sizcee ?

Back