- Emoji Skoru
- 119
- Puanlar
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrım oldu özellikle alt kısımda aşağı çekilir gibi bi ağrım oldu karnımda sancılandıbende dün aynı şekilde bir kanama yaşadım araştırdım hamiliğe engel değil yazıyor heer yerde bazen öyle oluyomuş yumurtlama döneminde kanama normalmiş sizin ağrınız varmı benim ağrımda oldu bayağı
Bende öyle ağrı üç gündür var umarım bu yaşadığımız yumurtlamadırAğrım oldu özellikle alt kısımda aşağı çekilir gibi bi ağrım oldu karnımda sancılandı
Benım 3 gün sürmedi. İnşallah ☺Bende öyle ağrı üç gündür var umarım bu yaşadığımız yumurtlamadır
Benimde yumurtlama kanamam olmuştu tesadüf mü bilemiyorum ondan sonraki ay hamile kaldımMerhaba kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz bir haftadır ve yumurtlama dönemindeyim. İki gün once kanamam oldu ilk defa başıma geliyor 3 aylık evliyim. Buraya yazdım herkes yumurtlama kanamasıdır dediii yumurtlama kanaması neden olur hamile kalmak için sorun teşkil edermiii
Acaba hamile olabileceğinin habercisi mi yumurtlama kanamasıBenimde yumurtlama kanamam olmuştu tesadüf mü bilemiyorum ondan sonraki ay hamile kaldım
acaba ovulasyon testi yapmışmıydınız yani nasıl anladınız yumurtlama kanaması olduğunuBenimde yumurtlama kanamam olmuştu tesadüf mü bilemiyorum ondan sonraki ay hamile kaldım
Doktor randevum vardı ertesi gün tesadüfen o şekilde doktorum dediacaba ovulasyon testi yapmışmıydınız yani nasıl anladınız yumurtlama kanaması olduğunu