Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim de öyle damla damla kahverengi lekeler geliyor 5 gündür kesintisizHamile kalacağım ay yaşamıştım.Yumurtlama günümdü o günleri değerlendirip hamile kalmıştım kanama değil de 2 3 damla kahverengi lekeydi
Bende değerlendirmeye çalıştım inşallah olurHamile kalacağım ay yaşamıştım.Yumurtlama günümdü o günleri değerlendirip hamile kalmıştım kanama değil de 2 3 damla kahverengi lekeydi
Devamlılığı olan bir kanama oluyor mu yumurtlama döneminde bilmiyorum ama her şey umarım gönlünüzce olurAynen benim de öyle damla damla kahverengi lekeler geliyor 5 gündür kesintisiz
Umarım hepimizin gönlüne göre olurDevamlılığı olan bir kanama oluyor mu yumurtlama döneminde bilmiyorum ama her şey umarım gönlünüzce olur![]()
Bendeki artıyor damla olmaktan çıktı adet olacam galiba daha 1 hafta vardıBen de bu ay yaşadım yumurtam çatladı için 4 5 damla kan gelmişti sadece
Benim de 1 hafta var ama adet olucam belliBendeki artıyor damla olmaktan çıktı adet olacam galiba daha 1 hafta vardı
Belli mi olur kısmet işleri bunlar hakkımızda hayırlısı bakalımBenim de 1 hafta var ama adet olucam belli![]()
Doktor gün aşırı birliktelik dedi biz de adet bitince öyle deniyoruz bakalımYumurtlama kanaması bende yaşadım hafif yoğunlukta ve canlı kan rengi gibi geldi bir kere daha sonrakilerde de vajina sıvıya gelmişti iç çamaşırıma, herkeste ve her yumurtlamada olacak diye bir şey de yok ve şöyle birşey var eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız yumurtlamadan önce ve sonra ilişkiye girmeniz gerekiyor. Spermler yanlış bilmiyorsam rahimde 2 gün yaşıyorlar. Yani bu şekilde biraz daha sağlama alırsınız işinizi.
Aynen nasip kısmet ama belli ediyor kendini. Geliyorum diyor adetimBelli mi olur kısmet işleri bunlar hakkımızda hayırlısı bakalım
Valla benim kanamam oldu adet dedim ama kesildi Bi anlık bişeyi ne oluyor anlamıyorumAynen nasip kısmet ama belli ediyor kendini. Geliyorum diyor adetim![]()
Canım istersen yarın bi Dr a git emin olmak içinValla benim kanamam oldu adet dedim ama kesildi Bi anlık bişeyi ne oluyor anlamıyorum![]()
pazartesi gittim yumurtlama kanaması dedi bilemedim 1 hafta var adete olunca gidecemCanım istersen yarın bi Dr a git emin olmak için
Belki de yerleşmedir canım dur bakalım Allah büyüktürpazartesi gittim yumurtlama kanaması dedi bilemedim 1 hafta var adete olunca gidecem
Ben. her ay olur damla seklinde araştırdıgimda normal vs yaziyordu ama benim tiroid bozuklugum falan var ondan da olabiliyormus.Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??
Bende bütün testler yapıldı herşey temiz çıktı o yüzden Bi açıklama getiremiyoruzBen. her ay olur damla seklinde araştırdıgimda normal vs yaziyordu ama benim tiroid bozuklugum falan var ondan da olabiliyormus.
İnşallah yaa çok istiyorum ama Allah hepimize hayırlısını versin diyelimBelki de yerleşmedir canım dur bakalım Allah büyüktür