Yumurtlama kanaması

MutluBulut_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
16.934
9.114
448
Merhaba. 1 yıldır adetten 1 hafta sonra genelde lekelenme tarzında koyu renklı kanama yasıyorum. Ortalama 1 hafta falan suruyor bu durum sonra olması gereken gunde adet oluyorum. Doktor yumurtlama kanaması oldugunu ve 3 ay dogum kontrol hapı kullanmamı önermişti kullandım kullanırken sorun yoktu bitince yine basladı hemen yine doktora gittim bu kezde nasılsa cocuk dusunmuyorsun 1 yıl daha kullan dedi. Bu durumu yasayan var mı

Son düzenleme:
Valla dogum kontrol hapları hakkında gece yatmadan ıcsen uykunda belkı mıde bulantısı falan hıssetmezdın bıde aynı saat ve aynı dk da almak onemlıymıs dkhaplarını. 1 senede sankı uzun bı sure gıbı. Yumurtlams kanaması hıc duymadım ama döllenme lekelenmesı duymustum madem sımdılık bebek falan yok dogum kontrol yerıne baska bı yontem uygulasın doktorun yada doktorunu degıstırsenmj

farklı bi doktora git derim.heray insan yumurtlama kanamasımı görürmüş hemde bir hafta.düzensizlik gibi geldi bana.bide yumurtlama kanamasıyla doğum kontrol hapının ne lakası var onuda bilemedim

farklı bi doktora git derim.heray insan yumurtlama kanamasımı görürmüş hemde bir hafta.düzensizlik gibi geldi bana.bide yumurtlama kanamasıyla doğum kontrol hapının ne lakası var onuda bilemedim
Farklı zamanlarda 3 doktora gittim ilk gittigim rahım kalınlasması var parca alıcaz dedi temı cıkarsa ne yapılcak dedım 6 ay 1 sene kadar dogum kontrol hapı kullanılacak dedi. Aynı hastanede farklı doktora gıttım kalınlık yasına göre normal oda yumurtlama kanaması cok kadın bu durumu yasar dert etme dedı..
3.doktora arkadasımın tavsıyesı ıle gıttım oda kalınlık yasına gore olması gerekn gibi ve yumurtlama kanaması dedi sonuc dogum kontrol hapı :( parca aldırmadım bu arada diger 2 doktor boyle soyleyınce

Gecmis olsun rahim kalınlıgi kaç çıkıyor, tahlil yaptirdinizmi hormonlara baktirdinizmi

Gecmis olsun rahim kalınlıgi kaç çıkıyor, tahlil yaptirdinizmi hormonlara baktirdinizmi
Ilk doktor kalınlıgı soylememıstı. Diger 2 doktordan ben daha önce kalınlık var dedıler dıyınce normal bu kalınlık dedıler o yuzden bı sonuc soylenmedi. Sadece smear testi yapıldı normal cıktı

Back