Yumurtlama kanaması yaşayanlar buraya

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Kızlar son 3-4 aydır adetimin 15. 16. Günlerinde kanamam oluyor. Bugün 17. Günü ve yine önce açık renkte daha sonra kahvemsi kanamam oldu. Çok fazla değil ama yine de oluyor.
Var mi bu durumu yaşayan? Ve hamilelige engel olusturur mu??

tatlım meraba hatırladın demi beni senle aynı konuları araştırıyoruz hep bi konu daha acmıssın şimdi ona bakıyordum bişi yazcaktım bunu far ettim. canım bende senin gibiyim çoçuk düşündüpümden beri hep ole kanamalarım oluyo. bence kafaya takacak bi durum değil belkide rahim kendini çocuga hazırlıyodur bilemeyiz

evrimmm sen de mi aynı dertten muzdaripsin canım:))
Ayy valla bilmiyorum rahim çocuk arıyor der büyükler hatta kanama olan günleri degerlendir diyorlar ama bunu yaşayan.var mi merak ediyorum (
Zaten saldim ben olursa olur yoruldum.artk ama.ciddi bisey olmasından korkuyorum

ay sorma tatlım ya çocuk düşündüğümden beri her ay aynı kanama. önceden böyle bişi hiç yaşamadıgım için bende heralde rahim kendini hazırlıyo diyorum ama 7 aydır tık yok rahim durdugu yerde duruyo kafana takma bu kadar ya doktora gitçeğin zaman sorarsın oda önemli bişi olmadıgı söyler zaten ben unutmassam tekrar gittgimde sorcam ama

Ya sordum ama normal diyorlar. Kimileri de değil diyor anlamadım ben bu doktorları. Sen bir sor bakalım iyice..

ben yaşıyorum canım
1-2 damla lekelenmem oluyor farkedersem görürüm öyle çamaşırıma gelmez wc'de görürüm çoğunlukla
kanaman olduğu gün yumurtlamaya en yakın olduğun gündür muhtemelen 1 gün sonra ovulasyon gerçekleşir
bol bol çalış :)

Arkadaslar biz de bebek istiyoruz ve ilk kez yumurtlama döneminde kanamam oldu dün çok şaşırdım, Dr umu aradım normal bazen olabiliyor dedi hiç basıma gelmemişti :/ ayrıca kanama olduktan sonra çalışın falan demiş bazı arkadaslar yumurta catladıktan sonra kanama oluyormuş, oysa döllenme yumurta çatlamadın oluyor yani maalesef kanama olduktan sonra döllenme ihtimali ortadan kalkıyor
Bir de benim anlamadığım bazı arkadaslar lekelenme gibi demiş benim adet kadar olmasa da lekelenme kadar az deil, pes koyacak kadar oluyor yani offff bi bebek istedik basımıza gelenlere bak çok stresli yaa (

Geçen çok güvendiğim doktora sordum bunu ve iyi birşey senin yumurtladığını gösterir dedi.Her kadında olmaz bazı kadınlarda olur ve o günleri değerlendirmek gerekir dedi.

kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana

Benim genckizken hep olurdu dr normal demişti yumurladiginin gostetgesi demisti.2 tane cocugum var yani engel degil

ilgimi çekti arkadaşlar. daha önce bu ara kanamayı yaşamayıp bebek yapmaya karar verdikten sonra ara kanama olduğunu söylüyorsunuz peki korunmayı bıraktınız mı. bıraktıysanız yoksa bebeğin tutunma mücadeleleri mi bunlar? yoksa benim gibi hala isteme aşamasında olup gerekli çalışmalara başlamayanlardanmısnız.
ben de bir iki aydır istyorum ancak henüz eşimi ikna edemedim. ve benim de iki sefrdir adet bitiminden tam bir hafta sonra bir kaç saat devam eden adet kanaması gibi kanama,sonra da bir kaç gün süren kanlı akıntı oluyor. ben de ciddi birşey olmasından endişeleniyorum. doktora iki ay önce gitim yani bu şikayetlerimden öncce birşey yok dedi ancak yine de anormal geliyor bana endişe veriyor.

Merhaba kızlar biraz eski bir konu olmuş ama ben de yeni yaşıyorum adetin 10. Günü yumurtam çatladı ve 13. Gün peceteye kırmızı lekem geldi
yerleşme kanaması mi diye düşündüm ama doktorumu aradım ovulasyon kanaması olabilir dedi

mrb ben birsey sorabilirmiyim kanamalarınız geçtimi.bebeğiniz oldumu.

kızlar selammmmm 25günde bir regl oluyorum ben 11.12.günlerim yumurtlama günlerim benim 11.gün eşimle ilişkiye girdik bebek istediğimiz için ilişkiden birkaç saat sonra kanamam oldu ilk defa böle birşey yaşıyorum ayrıca ilk korunmasız ilişkimiz

Merhaba inşallah görür ve cevap verirsiniz bende bu kanama olayını uzun zamandır yaşıyorum ve çocuk istediğmiz halde olmuyor bir yıldır. siz bu kanama olayını nasıl yendiniz yoksa geçmeden mi hamile kaldınız?

Merhaba inşallah görür ve cevap verirsiniz bende bu kanama olayını uzun zamandır yaşıyorum ve çocuk istediğmiz halde olmuyor bir yıldır. siz bu kanama olayını nasıl yendiniz yoksa geçmeden mi hamile kalabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…