Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar son 3-4 aydır adetimin 15. 16. Günlerinde kanamam oluyor. Bugün 17. Günü ve yine önce açık renkte daha sonra kahvemsi kanamam oldu. Çok fazla değil ama yine de oluyor.
Var mi bu durumu yaşayan? Ve hamilelige engel olusturur mu??
evrimmm sen de mi aynı dertten muzdaripsin canım:))
evrimmm sen de mi aynı dertten muzdaripsin canım:))
Ayy valla bilmiyorum rahim çocuk arıyor der büyükler hatta kanama olan günleri degerlendir diyorlar ama bunu yaşayan.var mi merak ediyorum(
Zaten saldim ben olursa olur yoruldum.artk ama.ciddi bisey olmasından korkuyorum
ay sorma tatlım ya çocuk düşündüğümden beri her ay aynı kanama. önceden böyle bişi hiç yaşamadıgım için bende heralde rahim kendini hazırlıyo diyorum ama 7 aydır tık yok rahim durdugu yerde duruyokafana takma bu kadar ya doktora gitçeğin zaman sorarsın oda önemli bişi olmadıgı söyler zaten ben unutmassam tekrar gittgimde sorcam ama
![]()
Ya sordum ama normal diyorlar. Kimileri de değil diyor anlamadım ben bu doktorları. Sen bir sor bakalım iyice..
Arkadaslar biz de bebek istiyoruz ve ilk kez yumurtlama döneminde kanamam oldu dün çok şaşırdım, Dr umu aradım normal bazen olabiliyor dedi hiç basıma gelmemişti :/ ayrıca kanama olduktan sonra çalışın falan demiş bazı arkadaslar yumurta catladıktan sonra kanama oluyormuş, oysa döllenme yumurta çatlamadın oluyor yani maalesef kanama olduktan sonra döllenme ihtimali ortadan kalkıyor
Bir de benim anlamadığım bazı arkadaslar lekelenme gibi demiş benim adet kadar olmasa da lekelenme kadar az deil, pes koyacak kadar oluyor yanioffff bi bebek istedik basımıza gelenlere bak çok stresli yaa
(
Kızlar son 3-4 aydır adetimin 15. 16. Günlerinde kanamam oluyor. Bugün 17. Günü ve yine önce açık renkte daha sonra kahvemsi kanamam oldu. Çok fazla değil ama yine de oluyor.
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
mrb ben birsey sorabilirmiyim kanamalarınız geçtimi.bebeğiniz oldumu.Kızlar son 3-4 aydır adetimin 15. 16. Günlerinde kanamam oluyor. Bugün 17. Günü ve yine önce açık renkte daha sonra kahvemsi kanamam oldu. Çok fazla değil ama yine de oluyor.
Merhaba inşallah görür ve cevap verirsiniz bende bu kanama olayını uzun zamandır yaşıyorum ve çocuk istediğmiz halde olmuyor bir yıldır. siz bu kanama olayını nasıl yendiniz yoksa geçmeden mi hamile kaldınız?Kızlar son 3-4 aydır adetimin 15. 16. Günlerinde kanamam oluyor. Bugün 17. Günü ve yine önce açık renkte daha sonra kahvemsi kanamam oldu. Çok fazla değil ama yine de oluyor.
Merhaba inşallah görür ve cevap verirsiniz bende bu kanama olayını uzun zamandır yaşıyorum ve çocuk istediğmiz halde olmuyor bir yıldır. siz bu kanama olayını nasıl yendiniz yoksa geçmeden mi hamile kalabildiniz mi?ay sorma tatlım ya çocuk düşündüğümden beri her ay aynı kanama. önceden böyle bişi hiç yaşamadıgım için bende heralde rahim kendini hazırlıyo diyorum ama 7 aydır tık yok rahim durdugu yerde duruyokafana takma bu kadar ya doktora gitçeğin zaman sorarsın oda önemli bişi olmadıgı söyler zaten ben unutmassam tekrar gittgimde sorcam ama
![]()