• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama kanamasi mi

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kizlar merhaba gecen ay adetimin 16. Gunu bi kanama yasadim ve normal adetim gibi 6 gun surdu simdi de yumurtlama gunu bi pedi doldurmayacak kadar kan geldi ve hemen kesildi anlamadigim sey bugune kadar olmayan yumurtlama kanamasi neden simdi olmaya basladi daha once basima gelmemisti ve bundan sonra hep boyle mi olacak

Yumurtlamada kanama olmasi yumurtalarin kaliteli oldugunun isaretiymis ama 6 gun surermi bilemem hic yasamadim.. Doktor kontrolune gidin ama mutlaka nolur nolmaz diye burdan ne desem yalan olur

Yumurtlamada kanama olmasi yumurtalarin kaliteli oldugunun isaretiymis ama 6 gun surermi bilemem hic yasamadim.. Doktor kontrolune gidin ama mutlaka nolur nolmaz diye burdan ne desem yalan olur
O ay 6 gun normal adet gibi geldi sonrasinda olan adetim 20 gun surdu kanama olmasina ragmen yumurtan cok guzel dedi iki gun gecmeden kanamam oldu cok azdi hemen bitti yani sunu mu anlamaliyim bu ay yumurtam kaliteliydi bide duphastona baslatti simdi

O ay 6 gun normal adet gibi geldi sonrasinda olan adetim 20 gun surdu kanama olmasina ragmen yumurtan cok guzel dedi iki gun gecmeden kanamam oldu cok azdi hemen bitti yani sunu mu anlamaliyim bu ay yumurtam kaliteliydi bide duphastona baslatti simdi
Yani oyle deniyo bildigim kadariyla kanamali yumurtlama kaliteli yumurtlama oluyo

Yani oyle deniyo bildigim kadariyla kanamali yumurtlama kaliteli yumurtlama oluyo
Ya bilmiyorum ki ben 3 buck yildir ara ara korunuyodum fakat bir yildir hic korunmamama ragmen bebek falan yok esim korundugumu zannediyo soyleyemiyorum da napicam bilmiyorum doktor yumurtan olusmus dedi sonrada az bi kanama oldu ben hamile kalmak istiyorum esim olmadan sorun ne onu olabilir miyim

Anormal süreler bence yumurtlama kanaması lekelenme gibi oluyormuş neredeyse. 20 gün adetiniz sürmüs ona ne dedi doktor?

Doktora gidip hormon testi yaptir adetliyken yapiliyo 2. 3. Gunu butun hormonlarina baktir rahim filmi felan bunlari yaptirdinmi

Smear ornegi aldi ona hicbisey demedi kocaman yumurtan olusmus dedi iki gun sonra duphaston icmeye basla dedi bide mixovul fitil verdi
Ilginçmiş. Ama ilaclardan sonra tekrar oyle saçma uzunlukta olmaz insallah.

Hormonlarim normal baktirdim da rahim filmi yok doktora soyledim esine de bakmaliyiz dedi filmden bahsetmedi bile
Esinde baktirsin sende rahim filmi cektir mutlaka canim tüplerin kapaliysa gorunuyo vr aciyolar
Ben hic anne olamayacak miyim diye cok korkuyorum okulum var diye istemiyidu esim ama okul bitti atama bekliyorum simdi de atanmayi bekle diyo
Hic bekleme esinede soyle hemen olmuyo malesef bizde 1 sene beklicektik allahdan hrmen basladik 7 aydir olmadi hemen olucam saniyoken ben şok iyiki basladim hemen diyorum simdi kimbilir nezaman olucak aymi senemi bekliyip gorcez

Esinde baktirsin sende rahim filmi cektir mutlaka canim tüplerin kapaliysa gorunuyo vr aciyolar

Hic bekleme esinede soyle hemen olmuyo malesef bizde 1 sene beklicektik allahdan hrmen basladik 7 aydir olmadi hemen olucam saniyoken ben şok iyiki basladim hemen diyorum simdi kimbilir nezaman olucak aymi senemi bekliyip gorcez
Allah bi an once kucagina almayi nasip eder insallah canim ya bekarligimdan beri en korktugum sey buydu benim basima geldi oda

Yumurtlama kanaması leke şeklinde olur. Öyle günlerce sürmez. Maksimum 3 gün. O da ped felan gerektirmez. Lekelenme şeklinde olur.

Back