• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması mı erken adet mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gereksiz06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
6.090
8.306
198
Merhaba hanımlar. Ben de çoğunuz gibi gebe kalmaya çalışıyorum, bu 4. Ayım. Adetlerim düzenli genelde, arada geciktiği de olur. İlk aydan beri ovulasyon testleriyle yumurtlama takip ediyorum. İlk ay adetin 15. Günü diger aylar 20-22. Günlerde falan pik gördüm.
Son adetim 16sı. 6 gün sürdü. Bugun adetin 19. Günü ve ovulasyon testi yeni koyulasmaya başlamıştı. Büyük ihtimalle yarın pik olacaktı ama az önce hafif kahverengi lekelenme oldu çok şaşırdım, hayatımda ilk kez ara kanama oldu. Daha adetim biteli 12 gün oldu. Hic yumurtlama kanaması da yaşamadım. Hafif kasık ağrım da başladı. Bu ay duzenli olaraktan hayıt otu ve keçiboynuzu özü iciyorum.
Sizce yumurtlama kanaması olabilir mi yoksa erkenden adet mi oldum? Daha yumurtlama bile olmamıştı 😢
yasayanlar bilgilerini aktarirsa çok sevinirim moralim cok bozuk

Merhaba hanımlar. Ben de çoğunuz gibi gebe kalmaya çalışıyorum, bu 4. Ayım. Adetlerim düzenli genelde, arada geciktiği de olur. İlk aydan beri ovulasyon testleriyle yumurtlama takip ediyorum. İlk ay adetin 15. Günü diger aylar 20-22. Günlerde falan pik gördüm.
Son adetim 16sı. 6 gün sürdü. Bugun adetin 19. Günü ve ovulasyon testi yeni koyulasmaya başlamıştı. Büyük ihtimalle yarın pik olacaktı ama az önce hafif kahverengi lekelenme oldu çok şaşırdım, hayatımda ilk kez ara kanama oldu. Daha adetim biteli 12 gün oldu. Hic yumurtlama kanaması da yaşamadım. Hafif kasık ağrım da başladı. Bu ay duzenli olaraktan hayıt otu ve keçiboynuzu özü iciyorum.
Sizce yumurtlama kanaması olabilir mi yoksa erkenden adet mi oldum? Daha yumurtlama bile olmamıştı 😢
yasayanlar bilgilerini aktarirsa çok sevinirim moralim cok bozuk
canım yumurtlama kanamasıdır, ben de aynı şekilde görüyorum kanamadan iki gün sonra falan pik oluyor

Yaa inşallah öyledir agrim da var ama.. yarına cogalmazsa degerlendirmeye devam edelim o zaman. Cok teşekkür ederim
ağrı normal benim de öyle oluyo, yani kimisi iyi diyo kimsii kötü diyo ama çoğu doktora göre normal , inş gönlünce olsun canım :)

Bende de aynı durum var ve kahverengi lekede artış sizin ne oldu arttı mi leke?

Bende de aynı durum var ve kahverengi lekede artış sizin ne oldu arttı mi leke?
Evet adet gibi oldu 1 haftada bitti. Ben sülük yaptırmıştım kasıklarımdan ve belimden, sanırım onun etkisiydi. İnsallah olumlu yönde temizlik olmuştur diye umut ediyorum

Back