- 31 Ocak 2023
- 26
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi Mehtap dag
21 ocakta oldum 15 gün sonra bu sonuçlarmerhaba, adetiniz kaç gün geçti
ADETİN biter bitmez yapmaya başladın ve ilk kez mi pik görüyorsun, bayağı geç olmuş çünkü.21 ocakta oldum 15 gün sonra bu sonuçlar
Gebelik olsa çıkar mı ki idrarda biraz daha beklesem mi acaba ya olumsuz çıkarsa korkuyorumADETİN biter bitmez yapmaya başladın ve ilk kez mi pik görüyorsun, bayağı geç olmuş çünkü.
belki ikinci yumurtlamadır diyicem ama saçma olacak
Bence gebelik testi yap, testlerin bayağı koyuu
Bende yaptım bu kadar pik olmadı 14.gün ÇatladıADETİN biter bitmez yapmaya başladın ve ilk kez mi pik görüyorsun, bayağı geç olmuş çünkü.
Evet ilk kez dün pik gördümADETİN biter bitmez yapmaya başladın ve ilk kez mi pik görüyorsun, bayağı geç olmuş çünkü.
Gerçekten mi sizce var mı gebelikBende yaptım bu kadar pik olmadı 14.gün Çatladı
Gebelik olsa çıkar mı ki idrarda biraz daha beklesem mi acaba ya olumsuz çıkarsa korkuyoraslında
pamuğum açıkcası ovülasyonda çıkan gebelik idrarda da çıkar, ama kan testi daha net sonuç verir benceGebelik olsa çıkar mı ki idrarda biraz daha beklesem mi acaba ya olumsuz çıkarsa korkuyorum
o zaman yumurtluyor olabilirsin kuşumEvet ilk kez dün pik gördüm
Of sorma yani aslında çok değişik şeyler yaşıyorum şu son bir haftadır ben 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar ne adetlerimden önce ne sonra bel sırt kasık ağrısı çekmedim çok rahattır hatta ne zaman başladı ne zaman bitti anlamam ama 1 haftadır görmediğim çekmediğim şeyleri çekiyorum belim kirilcak gibi sırtım sanki onca yükü tasimisim yorulmusum gibi kasığımın sağ tarafı dün beni öldürüyordu zaten onu hiç demiyorum bile ay off insallah çıkar ya zaten 1 buçuk aydır deniyoruz daha yeni evliyim ama olmasını istiyoruz inşallah hayırlısıyla olurpamuğum açıkcası ovülasyonda çıkan gebelik idrarda da çıkar, ama kan testi daha net sonuç verir bence
dayanamıyoruz yaa çok sabırsızız bu konudaa
Bilmiyorum valla aklım beynim almıyor artık neyse birkaç gün daha dişimi sıkıp sonra kan tahlili vereyim en iyisi yoksa böyle şüpheyle olmucako zaman yumurtluyor olabilirsin kuşum
Bu dediğin şeyleri bilmiyorum ama bu bir gebelik testiyse sende bir kan tahlili ver istersen çünkü pozitif sanirim.İnsalah hayırlısıyla olurKızlar lütfen testime bakar mısınız bat günüm pcosum yumurtlama takibi yaptırdım femara denedim aralıkta hsg çektirdim şuan testim bu şekilde Eki Görüntüle 3202505
Test pozitif kan verinKızlar lütfen testime bakar mısınız bat günüm pcosum yumurtlama takibi yaptırdım femara denedim aralıkta hsg çektirdim şuan testim bu şekilde Eki Görüntüle 3202505
Yumurtlama olmuş canım mutlaka değerlendirSağ kasığımda 7 gündür aralıklı aralıklı ağrılar girip çıkıyordu ben 7 gündür ovulasyon testi yapıyordum dün baktım iki çizgi de koyu ama dün çektiğim ağrıyı ben ömrümde cekmedim yumurta çatlıyor diye mi o kadar ağrıyı çektim bir bilgisi olan var mı?
Tamam canım teşekkür ederimYumurtlama olmuş canım mutlaka değerlendir
Bi erken gebelik yaptır bi kaç gün sonra benimde dün uvalasyon günüydü taö pik olmadı ama çatlama oldu şükür çok ağrı yaptı bu ay dünü değerlendirdik bakalım bekliyoruzGerçekten mi sizce var mı gebelik