C
CZC
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CZC
-
mrb kızlar bende duphaston ve serophene kullanıyorum.2-3 ay oldu bi sonuç alamadım.bu ay yine kullanacam dozunu arttırmış şekilde hayırlısı bakalım.şuan duphaston kullanıyorum.
arkadaşlar yumurta ilaçlarını sadece çatlatmak için mi kullandınız bu ay ben yumurta takıbı yaptırdım ve yumurtam 12.gun de catlamış dooktorum bıraz erken çatladığını soyledı ve halılellık gerceklesmesse gelecek ay yumurtayı desteklemek için ilaç vereceğim dedi yanı ne demek yumurta desteklemek tam olgunlaşmasını sağlamak için dıye anlıyorum ama çunku benım çatlama problemım yok ama henuz tam olgunlaşmadan çatladıysa hamılelık için yeterlı olmayabılıyor dedı doktorum
ben ilk kullandığım ay hamile kaldım serophene adetin 5. günü sabah akşam duphaston adetin 15. günü sabah akşam kullandım ve bir baktım ki hastalanmadım harısı tüm istmişim...Ddaeyenlerin başına inşallah[/QUOT duphaston adet söktürücü diilmi banada serophene ile beraber verildi fakat kullanmaya başlamadan mens olunca onu kullanmadım sadece serophene yi kullandım yanlışmı yaptım acaba
ben ilk kullandığım ay hamile kaldım serophene adetin 5. günü sabah akşam duphaston adetin 15. günü sabah akşam kullandım ve bir baktım ki hastalanmadım harısı tüm istmişim...Ddaeyenlerin başına inşallah
Kızlar bu İlaÇlar kİlo yapıyormu?
ben ilk kullandığım ay hamile kaldım serophene adetin 5. günü sabah akşam duphaston adetin 15. günü sabah akşam kullandım ve bir baktım ki hastalanmadım harısı tüm istmişim...Ddaeyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?