• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama hk yardımmm

Sisvegece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
4
5
1
39
kızlar slm öncelikle allah hepimizin duasını kabul etsin insalllaaahhh size bir kaç sorum olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.2 yıllık evliyim bebek istiyoruz 1 yıldırda ama olmuyr meger ne zormus bırcok sey ögrendimm bunlardan en garibi yumurtlama gunune denk gelmesıymıs.demekkı denk getıremıyorm.dr ya gııttık esimde de bende sorun yok 30 gunde regl oluyrm mart 15 inde bahse konu olan akıntım oldu ondan once ve duzenlı bırlıktelık oldu ama ayın 18 de kahverengı akıntı basladı hala devam ediyor.meraktan reglıme 10 kala kanda test yaptrdım sonuç 0.10 husran cokmu erken yaptrdım sizce ve bu kahverengi lekenme ile hamile kalınır .. mı yardımmmm edinnn

kızlar slm öncelikle allah hepimizin duasını kabul etsin insalllaaahhh size bir kaç sorum olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.2 yıllık evliyim bebek istiyoruz 1 yıldırda ama olmuyr meger ne zormus bırcok sey ögrendimm bunlardan en garibi yumurtlama gunune denk gelmesıymıs.demekkı denk getıremıyorm.dr ya gııttık esimde de bende sorun yok 30 gunde regl oluyrm mart 15 inde bahse konu olan akıntım oldu ondan once ve duzenlı bırlıktelık oldu ama ayın 18 de kahverengı akıntı basladı hala devam ediyor.meraktan reglıme 10 kala kanda test yaptrdım sonuç 0.10 husran cokmu erken yaptrdım sizce ve bu kahverengi lekenme ile hamile kalınır .. mı yardımmmm edinnn
regline 10 gün kala test yaptırman mantıksız zaten doktora söylemiş olsan senden bu testi istemez bile en erken 2-3 gün kala yapılması mantıklıdır ki o bile bazı kişilerde yani geç döllenme yaşayanlarda net sonuç vermez.
kahverengi lekeyle ilgili olarakta ovülasyon döneminde folikül çatlamamış ve kistleşmiş olması oldukca mümkün bu kahverengi lekelenme yapar. doktor ultrasonla bakmış olsa görürdü zaten.
tavsiyem regl günün geçince kan testi yapman. eğer bebiş yoksa reglinin 2. günü hormon testlerine baktır ve ultrasonla yumurta takibi yapılmasını iste. doktor sana uygun ilişki günlerini söyleyecektir. hem yumurtanın zamanında çatlayıp çatlamadığını öğrenmiş olursun hemde sağlıklı bir gebelik için gerekli vitamin destekleri için bilgi almış olursun.

Back