Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
13
25
Arkadaşlar ben 16 Şubat'ta bat oldum. Bu ay da 15 Mart'ta bat oldum. Benim adet döngüm 28 değil galiba? Tahmini yumurtlama günüm ne zaman sizce? Lütfen bir kişi bile olsa yardımcı olsun, bugün test alicam duruma göre

Merhabalar, son üç regl dongunuzun ortalamasını alacaksınız. Yazarsaniz hesaplayalim.

Ladytimer gibi programlar var. Bu programlardan indirip adet başlangıç, tahmini ovulasyon gunleri vb takip etmelisiniz bence. Adet dongunuzu bilmeden ovulasyon gunlerini tahmin edemezsiniz çünkü ve her ay degisebilir. Kac gunde bir oluyorsunuz onu bilmiyorsunuz heralde. Bu durumda en mantiklisi regl bqslayan gun 1. Gün oldugunu dusuneceksiniz ve 7. Gun teste baslayacaksiniz taki yumurtlamayi görene kadar. Iste gunleri bilmemek cok fazla test yapmak anlamina gelecek malesef

Öncekini tam hatırlamıyorum galiba ama aklımda 19 diye kalmış. Hatta erken oldum diye şaşırmıştım. İnşAllah doğrudur tamda emin değilim
19 ocak mi? E tamam siz düzenli adet oluyorsunuz o zaman. Regl baslangici 1. Gün diye düşünün 11. Gün baslayin testlere. Sabah saat 11 den sonra aksam 20.00dan once bir saatte, 2 saat sıvı almayin ve 4 damla idrar damlatın.t ve c cizgisi var. C yani control cizgisi testin duzgun calistigini gosterir. T cizgisi sizin test cizginizdir. T cizgisi Cden daha koyu ya da ayni renkte oldugunda 24 ile 36 saat arasinda yumurtlama olacak demektir. Testleri hergun ayni saatte yapmalısınız.

Tamam şimdi aldım 1 de sıvı aldığım için 2 saat sonra yapacağım testi. Atacağım inşAllah buraya. Ya takip etmedigim için çatlama olduysa onu nasıl anlayacağım

15 martta en son regl olduysaniz bugün 18. Gün oluyor kaçırmış olabilirsiniz. Yine bir bakın bence ama zor ihtimal. Bidahaki regl tarihinde 11. Gun başlayın testlere

28 günde bir diye yazmıştım uygulamaya ama 29 veya 30 günde bir mi acaba ya öyle hesapladım ve 31 Mart yumurtlama günü diye gözüküyor. Şuan sol kasığımda batmalar var dünde kasıklarım sızlıyordu baya. Karnımda da ağrı vardı. Akıntım da var ama akıntım kendimi bildim bileli var. Doktor görmüştü hatta bişi demedi normal dedi. O yüzden akıntı belriti mi bilemem. Neyse 3 gibi test yapayım atarım buraya

Reactions: Mof
15 martta en son regl olduysaniz bugün 18. Gün oluyor kaçırmış olabilirsiniz. Yine bir bakın bence ama zor ihtimal. Bidahaki regl tarihinde 11. Gun başlayın testlere
Adetten sonra ilişkiye hemen basladim ben. Ve bir gün arayla ilişkiye girdim bugünün tarihine kadar. İlk test 29 Mart'ta yaptığım test. İkinci test yani daha silik çıkan test aynı gün akşamı yapılan test. Belkide çay içtiğim için 2 saat beklemediğim için öyle silik çıktı. Neyse nasip artık. Bu ay olmazsa diğer ay başlarım düzenli takibe

Eklentiler

• IMG_20210329_150108.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210329_224139.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 16
Bu arada kasıklarımda batma ve sancı var. 3-4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Az önce yazarken bile sağ ve sol kasığımda batmalar oldu

Eğer eşinizle ilgili herhangi bir problem yoksa ve düzenli 2 günde 1 ilişkiye girebiliyorsanız aslında ovulasyon testlerine gerek yok ama bu testler negatif çıkmış. Meraktan yapmak isterseniz tabiki neden olmasın

Canim ben subat 14 adet oldum 24unde yumurtlama oldu. 15 mart da adet oldum 25 26 yumurtlama oldu . Ya ovulsyn testi kullan yada adetin biter bitmez 2 gunde 1 iliski olsun. Ben test falan kullanmyrm. 2 1 iliski oluyo gecen ay tutmadı bu ayda belirtilerm başladi gunümı bekliyrm bakalım. Yumurtlama tarihleri degiskenlk gösteriyo cogu kiside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…