Yumurtlama hesaplama

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar iki ay önceki regl 22sinde oldu bu ay ki regl 17 sinde oldu peki benim bu ayki yumurtlama günüm ne zaman? bu düzensiz adetlerin yumurtlama günlerini hesaplayabilenler varmı?

Yok zaten ovulasyon testi olmadan tahmin edebilen varmı demek istedim yani canlar

Yok zaten ovulasyon testi olmadan tahmin edebilen varmı demek istedim yani canlar
Canım takvimim uygulaması var adet olduğun tarihi takvime ekliysun o yüksek zamanları gösteriyor,fakat her 28 günde bir adet olan kişinin yumurtlamasi aynı gün olmaz 30 32 günde olan yani kişiden kişiye değişiyor, ben geçen ay uygulama ve hesap yapanlara göre denedim inan boşa gitti 1ayim ovulasyon testi yapıyorum şimdi kesin olan sadece bu yöntem

Kızlar iki ay önceki regl 22sinde oldu bu ay ki regl 17 sinde oldu peki benim bu ayki yumurtlama günüm ne zaman? bu düzensiz adetlerin yumurtlama günlerini hesaplayabilenler varmı?
Ben çok net yumurtlama ağrıları çekiyorum. Ama bundan ovulasyon testi yaparak da emin oldum. Bi kaç ay yaptım test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…