Yumurtlama hesaplama acill!

Erdgn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
115
7
16
28
Normalde 28 gundebir adet olurum bu ay stresli gün geçirdim 11 gün gecikti adetim 40.gün oldum yumurtlamami bu ay ki 40 günden mi hesaplicam yoksa 28 günden mi acaba kafam karıştı bilen anlayan yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlar..

En guzeli ovulasyon testinden ya da akinti takibinden faydalanmaniz.

Ovulasyon testi alip olasi yumurtlama gununden baalayarak test Yapmak ve yumurtlama gununu daha rahat anlarsin duzensizse diger turlu zor

canım onu takip etmek için test kullanırsan iyi olur
mesela geciktiyse geç yumurtladın
erken olursa günü kaçırabilirsin

Simdi bu iş şöyle oluyor hanimlar, yumurtladiktan sonra progesteron salgilayan bir dokumuz var, rahmi gebelige hazirlayan. Hah iste o dokunun ömrü, gebe kalmazsaniz 14 gündür. Bu hic degismez. Siz 30 gunde bir de adet olsaniz 40 gunde bir de olsaniz onun ömrü 14 gündür. O yuzden degisen sey bastaki suredir. 40 gunun 14 u yumurtladiktan sonraki o dokunun suresi. Yani 26. Gunde yumurtlamis oluyorsunuz.

Takip şart.Günün belli degil çünkü.

Düzensizse onu anlamanız zor. En mantıklısı arkadaşların dediği gibi test yapmak.
Bu arada niye takip ediyorsun? Hamile kalmak için mi? Kalmamak için mi?

O zaman testler gerçekten işe yarıyor. Ablam öyle hamile kalmıştı Gebelik testi gibi bir test adetin 9 yada 10 günden başlıyorsun. Çift çizgi çıkınca tamamdır.
Darısı başına.

Kızlar merhaba ben yumurtlama hesaplamayı bilmiyorum. Takvimim diye uygulamasına bakıyorum. Ama eşimle ayrı değilsek zaten 2 yada 3 güne 1 birliktelik oluyor. Sizce bu durumda yine de yumurtlamaya bakmam gerekirmi. Malesef 2yıldır bizde de çocuk yok

Artık sırf çocuk için yakınlaşıyoruz zaten çünkü her hastalığımda ikimizde çok üzülüyoruz .Hele de şu çocuk yokmu daha diye arayan soran teyzeler komşular aileler varken burdan da onlara sesleneyim lütfen bu konuyu açmayın bizi daha çok geriyorsunuz

Onlar burada olmaz. Burada anlayisli imsanlar var o teyzeler mahallelerimizde ama okdr coklar ki megafonu elimize alip mahallenim ordasinda bagirmamiz lazim anca oyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…