Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben daha baslamadim pazartesi basliyacam yani adetimin 5 ci günü va cuma tekrar doktora gidicem günde 1 tane alicakmisim bakalim hayirlisi umarim ikimizdede ise yarar:1hug:
ilacin adi almanca ama bilmiyorum deniyecem bende kist vardi 4 cm adetimde gittigimde yok dedi ve yumurtlamam olsun diye ilac verdi bakalim ise yararsa söylerim
ilacin adi almanca ama bilmiyorum deniyecem bende kist vardi 4 cm adetimde gittigimde yok dedi ve yumurtlamam olsun diye ilac verdi bakalim ise yararsa söylerim
zeyno-23 canım çoğunda işe yarıyor diye duyuyorum. Bende sana bişey sormak istiyorum bendede adet düzensizliği var dr. gittim aynı senin gibi kist var dedi adetliyken tekrar gittigimde kayboldu aynı şeyi yaşamışız bende bebek istedigimi söyledim yumurtlama olmuyordur dedi ama hiç hap felan vermedi biraz daha bekle erken dedi acaba tekrarmı gitsem doktora. 5 ay oldu bebek isteyeli bu ay yine adet olmadım12 gün gecti test de yapmadım tek çizgiyi görmekten korktugum için yada yine yumurtlamadım