Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabi ki. Bende olmadı hiç. Hamile kalmadan öncesine kadar akıntı nedir onu bile bilmezdim.Arakdaslar bir sorum olacak, yumurtlamada illa akıntı mi oluyor, akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı merak ettiğim bir konu
Normalden farklı olan herşey hamilelik belirtisidir bence.Bende de tam tersi full akıntım olurdu bu ay akıntım hiç gelmedi hamileliğimi yarın öğrenicem bilmiyorum ama bu ay dediğim gibi hiç akıntım yoktu
Bugün tekrar yaptım zaten test biraz daha belirgin oldu dünkinden :)Normalden farklı olan herşey hamilelik belirtisidir bence.
Hamilesin cnmBugün tekrar yaptım zaten test biraz daha belirgin oldu dünkinden :)
İnşallah canım daha kan sonucunu almadımHamilesin cnm
Çünkü cnm testn beli gebelik var benim de ozamn öyle çıktı kan verdim 4 haftalık tim inşallah öyledir seninkinde ama hamilesinİnşallah canım daha kan sonucunu almadım
Baya 4 test yaptım bugün belirginleşti ben kimyasal olmasından korkuyorum da demekki değer az da olsa artmış ki direk gösterdi çizgiyi amaÇünkü cnm testn beli gebelik var benim de ozamn öyle çıktı kan verdim 4 haftalık tim inşallah öyledir seninkinde ama hamilesin
Emin değilim ama yinede herseyin hayırlısı olsun cnm yarın mı çıkacak kan testi cnmBaya 4 test yaptım bugün belirginleşti ben kimyasal olmasından korkuyorum da demekki değer az da olsa artmış ki direk gösterdi çizgiyi ama
Bugun bi gidicem eger cıkmamışsa yarın gidicemEmin değilim ama yinede herseyin hayırlısı olsun cnm yarın mı çıkacak kan testi cnm
Haber versin inşallah hayırlısıyla cnmBugun bi gidicem eger cıkmamışsa yarın gidicem
Dünki de belirgindi ama burda barizBugün tekrar yaptım zaten test biraz daha belirgin oldu dünkinden :)
sağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acabaDünki de belirgindi ama burda bariz![]()
Haydi bakalım hayırlısısağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acaba
Barkod numarası varsa elinde öğrenirsin cnm bana daha önce çıkmayınca öyle demişlerdi ilinin halk sağlığı sitesinde laboratuar kısmında..sağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acaba
Malesef sağlık ocakları öyle. Kendi laboratuvarları olmadığı için hastaneye gönderiyorlar o da zaman alıyor. Eğer barkod gibi bişey verdilerse onla bakılıyor. Bazen daha erken çıkabiliyor.sağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acaba