Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

botenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
131
51
98
İstanbul
Arakdaslar bir sorum olacak, yumurtlamada illa akıntı mi oluyor, akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı merak ettiğim bir konu

Arakdaslar bir sorum olacak, yumurtlamada illa akıntı mi oluyor, akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı merak ettiğim bir konu
Olur tabi ki. Bende olmadı hiç. Hamile kalmadan öncesine kadar akıntı nedir onu bile bilmezdim.

Bende de tam tersi full akıntım olurdu bu ay akıntım hiç gelmedi hamileliğimi yarın öğrenicem bilmiyorum ama bu ay dediğim gibi hiç akıntım yoktu

Eklentiler

• 5C269B23-DEC6-43B2-9397-EF62D1FC8532.jpeg
    5C269B23-DEC6-43B2-9397-EF62D1FC8532.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 72
Kan verdim bugün inşallah çıkar yok adetten önce yapınca pozitif cıkıyormuş filan 4 testte de cıkmaz herhalde dimi kimisinde negatif filan çıkar

Baya 4 test yaptım bugün belirginleşti ben kimyasal olmasından korkuyorum da demekki değer az da olsa artmış ki direk gösterdi çizgiyi ama
Emin değilim ama yinede herseyin hayırlısı olsun cnm yarın mı çıkacak kan testi cnm

Dünki de belirgindi ama burda bariz ☺️
sağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acaba

sağlık ocağı öğlen 2 den sonra cıkartmazmı sonuç geldım sıra Allahtan fazla yoktu da o kadar beklemedim sordum sonuç ne zaman cıkcak dıye taaa yarın 2 de dedı her güzel şeyin bi zorluğu varmış herhal ya :)) yada netten girip bana verdıklerı kağıttan öğrenebilirmiyim ki acaba
Haydi bakalım hayırlısı

Barkod numarası varsa elinde öğrenirsin cnm bana daha önce çıkmayınca öyle demişlerdi ilinin halk sağlığı sitesinde laboratuar kısmında..

Malesef sağlık ocakları öyle. Kendi laboratuvarları olmadığı için hastaneye gönderiyorlar o da zaman alıyor. Eğer barkod gibi bişey verdilerse onla bakılıyor. Bazen daha erken çıkabiliyor.

Back