yumurtlama günüyle ilgili lütfen cevap

geveze38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
53
0
6
34
Kayseri
bi yerde okudum yumurtlama oldugu gün beyaz akıntı oluyomuş. bende de oluyo bazen ay içinde ama bu ne kadar doğru sizce? bide internette yumurtlama günü hesaplayıcıları var ya onlar ne kadar doğru sizce????

Düzenli adet görüyorsan, ovulasyon hesaplayıcıları genelde doğrudur. Yumurtlama günlerinde akıntı fazla olur, ama bunu heray anlamak zor olabilir. Takvim hesabı yaparak bilebilirsin yada emin olmak istiyorsan piyasada satılan ovulasyon testleri var, onları kullanabilirsin. Böylece daha emin olursun.

anladım teşekkür ederim..

bi yerde okudum yumurtlama oldugu gün beyaz akıntı oluyomuş. bende de oluyo bazen ay içinde ama bu ne kadar doğru sizce? bide internette yumurtlama günü hesaplayıcıları var ya onlar ne kadar doğru sizce????

Merhaba,

28 günde bir adet görenler içib yumurtlama günü adetin başladığı gün 1. gün olarak hesaplanarak 14. gündür derlerrrr :) ama tabi herkezin farklı olabiliyor. düzenli adet görüp yumurtlamayanlarda olabiliyor o günlerde kasıklarında adet olacakmışsın gibi hafif ağrılar ve esneksi bi akıntın olur beyaz akıntı derken o pürçüklü yanı tırtıklı akıntı değil şeffaf ve sünen akıntı diyelim birde böyle sıkı takip yapmaya kalkarsan hormanlarını etkilersin bebek düşünüyorsan kendi haline bırak hormanlarını ben ilk ay resmen vucudumun yumurta uretmesine mani oldum :) eczanelerde ovulasyon testleri var idrarla yapılan onlardan yapabilirsin bence yada en güzeli adetinin 3. günü doktora gitmek bu en kesini olacaktır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…