• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günüüü ve Bebekkk!!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gok yuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
110
33
48
Merhabaaa
Yumurtlama gününde her gün ilişkiye girmek mi daha etkili,yoksa bir gün arayla mı daha sağlıklı?
Bebek isteyenler için🙏

Brn hergun giriyordum olmuyor du bi ay erken yumurtlama olmuş haberim yok tabi rastgele ilişki ile hamile Kldım bu ayda tek ilişki deneyin gun asırı mesela

Yumurtalama zamanjna kadar gün asırı yumurtalama günü öncesi ve sonrası günler peşpeşe 😄

Doğrudur bende takvim kullanıyorum ama belli oluyo yumurtlama gününde aşırı akıntı oluyo
Akıntı yumurtlama öncesi veya sonrasıda gelebiliyor illa o önemli iki günde gelmediği oluyor. Tabi yinede siz bilirsiniz. Ben testte yumurtlama gördüm aynı gün doktor da baktı gördü iki gün sonra ki muayene de çatlamış dedi ondan bikaç gün sonra akıntı gelmişti takip ettim farklı zamanlarda oluyor. Zaman kaybetmeyin diye söylemek istedim.

Akıntı yumurtlama öncesi veya sonrasıda gelebiliyor illa o önemli iki günde gelmediği oluyor. Tabi yinede siz bilirsiniz. Ben testte yumurtlama gördüm aynı gün doktor da baktı gördü iki gün sonra ki muayene de çatlamış dedi ondan bikaç gün sonra akıntı gelmişti takip ettim farklı zamanlarda oluyor. Zaman kaybetmeyin diye söylemek istedim.
Doğrudur bana da doktor demişti bilmiyorum zaten 3 gün gecikti bakalım nasip olacağı varsa her türlü olur zaten nasip herşey

Kizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o?

Kizlar peki yumurtlama gününü degerlendiremedik eşimden dolayı ama 1 gün önce iiski oldu ve 1 gün sonra çatlayınca oldu. Tutmaz mi acaba o?
sperm 72-120 saat arası yaşıyor, önemli olan yumurtanın spermle buluşması.. Yanı sizin durumunuzda tutma ihtimali var :)

Back