• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gununuzu takvimsiz nasil anliyorsunuz

Basakkad

Önce insan oluncak😉
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
96
34
3
Kürtaj oldum 70 gundur adet olmuyorum bi sıkıntı yok dedi doktor bekle gelir dedi. Ama bu sıralar sürekli haberim bile olmuyor akıntı geliyor iç çamaşırı batıyor günlük değiştiriyorum ve sürekli islaklik hissediyorum acaba yumurtlama olabilir mi başına gelen var mi hanımlar yada hamilelik :işsiz::KK42:

Seffaf akintidan sonraki 1 hafta fulltime calisiyorum
Bi kac ay go ozledim akintidan 5 gun snra oldugu da oldu 1 gun sonra da o yuzden 1 hafta garantiye aldm ayrica sanci hassasiyt vs vs artk yillardr gozlemliyom dogrudur herhalde 😄

Seffaf akintidan sonraki 1 hafta fulltime calisiyorum
Bi kac ay go ozledim akintidan 5 gun snra oldugu da oldu 1 gun sonra da o yuzden 1 hafta garantiye aldm ayrica sanci hassasiyt vs vs artk yillardr gozlemliyom dogrudur herhalde 😄
Ya ama akinti belki 4 gundur boyle :KK14: bu siralarmi calisyim yani bebek icin oyle mi oluyor:cool:

Olablr sz vucudunuzu daha iyi tanirsinz ben o gunleri genelde daha bi ozenle degerlendiriyorum ki regl im de sasmiyor szde reglinizi takipnedip 14 gn oncesine bi kac ay bakin

Benim cok yogun akintim oluyo.kesin gaz sancisi giriyo karnima.genelde agrim oluyo o gün.hissetmemem imkansiz yani.

İnstegramın varsa birebeningünlüğü var ebru ceylan gir bak görürsün ☺️

Back