• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününü hesaplayıp tek ilişkiyle hamile kalan var mı?

pilin

06.2014muhammed 08.2017bilal
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
1.256
726
323
Arkadaşlar tek ilişkiyle hamile kalmak mümkün müdür?yumurtlama günüm 21 temmuz olması yüksek ihtimaldi denedik:17: tek ilişki..adetim 4 eylül de ayy acaba tutarmı, bebişim gelir mi ?:21: acaba böyle bir süreç geçirip yoğun ilişki yaşamadan hamile kalan var mı? aranızda.. ALLAHIM herkese hayırlı sağlıklı çabucak bebecikler nasip etsin banada işaallah

Haydii kk nin bilgin kadınlarıııı bilen kesin var fikri olan dolu ama saat olarak yoğun bi zaman denk geldim herhalde bana sıra gelmiyorrrr....:37:

Pilin merhaba. Biliyorsun ayda 5 günümüz var bebek sahibi olabilmek için ve bu günlerden sadece 1 gününde doğru sperm yumurtayla eşleşiyor. Ben akıllı telefonda bir uygulama kullandım oradaki uygulamaya göre bizim tarihimiz tuttu. Sen de benzer bir yöntem kullanıyorsan bile yumurtlama gününe 2-3 gün kala başlayıp yumurtlama gününe kadar şansını deneyebilirsin. İlk denemede olmuyor diyor pek çok insan bunda çiftin yaş ve şans faktörü de önemli. Ben " P tracker" diye bir program kullanıyorum. Adetlerinin düzenine göre sana hamile kalabileceğin uygun tarihlerini verecektir.
Bol şans ve bil ki Allah'ın dediği zaman en uygun zamandır. Sakın bunun için kendini sıkma.

Arkadaşlar tek ilişkiyle hamile kalmak mümkün müdür?yumurtlama günüm 21 temmuz olması yüksek ihtimaldi denedik:17: tek ilişki..adetim 4 eylül de ayy acaba tutarmı, bebişim gelir mi ?:21: acaba böyle bir süreç geçirip yoğun ilişki yaşamadan hamile kalan var mı? aranızda.. ALLAHIM herkese hayırlı sağlıklı çabucak bebecikler nasip etsin banada işaallah

Ben geçen sene korunmayalım bu ay dediğimiz ilk ilişkide hamile kalmıştım şok olmuştuk ikimizde bu kadar çabuk mu diye ama bebeğimiz fazla dayanamadı sekiz haftalıkken düştü

Ben geçen sene korunmayalım bu ay dediğimiz ilk ilişkide hamile kalmıştım şok olmuştuk ikimizde bu kadar çabuk mu diye ama bebeğimiz fazla dayanamadı sekiz haftalıkken düştü

üzüldümm..rabbim sınamasın..hayırlısı artıkkk sizede bizede dileyen herkese sağlıklı bebiş nasip olsun işaallahhhhh

Back