- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
-
Demek ki de hesaplarken doğru demiş soramadım da biraz ters birisi teşekkür ederim canım saol ❣Yumurtlama adetin 1.gününden itibaren hesaplanır canım .
ben adetin 1. gününden hasaplanır diye biliyorumArkadaşlar geçen ay dr a gittim Aralık ayında bana klomen verdi enfeksiyon var dedi fitil verdi dr un dediğine göre adetim 4 aralıkta başladı 9 aralıkta bitti tekrar gittim adetim bitikten sonra 8 ve 9.Cu gündü 17-18 Aralık bugünler yumurtlama günün dedi takvim uygulaması vardı ona görene 24 ü yumurtlama günüm dü ama erken adet oldum 22 günde yumurtlama günü adet bitiminden itibaren mi yoksa adet başlangıcından itibaren mi bilenler yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Marka önerin varmıydı teşekkür ederimOvülasyon testi alsanız ya oda tersledese siz kendinizi bilirsiniz
İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan alabilirsinMarka önerin varmıydı teşekkür ederim
Evet cnm rica ederim:)Demek ki de hesaplarken doğru demiş soramadım da biraz ters birisi teşekkür ederim canım saol ❣
Msj yolladım bakalım dönüş yapcak mı bana da herkese dönmüş ama umarım dönerİnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan alabilirsinben ordan alıyorum hiç şaşmadı günüm
Ovulasyon takibi2019 canım baby Fast çokda memnunumMarka önerin varmıydı teşekkür ederim
Bana doktor beklenen adet tarihinden 14 gün önce dedi. Ben geçen ay ovulasyon testi ile baktım gerçekten öyleydi 14 Aralık’ta yumurta oldu piki gördüm. 28 Aralık’ta adet oldumArkadaşlar geçen ay dr a gittim Aralık ayında bana klomen verdi enfeksiyon var dedi fitil verdi dr un dediğine göre adetim 4 aralıkta başladı 9 aralıkta bitti tekrar gittim adetim bitikten sonra 8 ve 9.Cu gündü 17-18 Aralık bugünler yumurtlama günün dedi takvim uygulaması vardı ona görene 24 ü yumurtlama günüm dü ama erken adet oldum 22 günde yumurtlama günü adet bitiminden itibaren mi yoksa adet başlangıcından itibaren mi bilenler yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Ben Trendyoldan aldım çok uyguna geldiMarka önerin varmıydı teşekkür ederim
Herkese sırayla dönüyor sipariş için yazdınsa sana numara verir ordan istersin ve takibinide kendisi yapıyor pişman olmayacaksın inşallahMsj yolladım bakalım dönüş yapcak mı bana da herkese dönmüş ama umarım döner
Merhaba ben kasım ayında dermoid kist amelıyatı oldum. 2 dir reglm 24 gunde bir oluyor. Bu normalmiş. Normalde adetlerim duzenlıdır yani bır ıkı gun en fazla erken olurum. yumurtlama gunumu hesaplarken o ay kaç gunde bır olduysam o tarıhe gore mi hesaplamam lazım? Mesela bu ay 24 gunde bır oldum 24 gunde bır e gore mı hesaplama yapmam lazım? Diğer 27 gunde bır olduysam 27 gunde bır seklındemi hesaplamam lazım. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurlerYumurtlama adetin 1.gününden itibaren hesaplanır canım .
Öyle değil de mesela son adet tarihiniz nedir ? O tarihten 14 gün önce yumurtlama oluyor . En son kaçında olduysanız ona göre hesap yapicaksınız. Yanlız şunu soleyim ben şunu öğrendim ki ovulasyon testi kullanıyorum mesela ben adetten 3 gün bazen 5 gün bazen 4 gün sonra yumurtluyorum . Her ay değişebiliyor . Ovulasyon testi alıp çift çizgi olduğu günleri değerlendirin benceMerhaba ben kasım ayında dermoid kist amelıyatı oldum. 2 dir reglm 24 gunde bir oluyor. Bu normalmiş. Normalde adetlerim duzenlıdır yani bır ıkı gun en fazla erken olurum. yumurtlama gunumu hesaplarken o ay kaç gunde bır olduysam o tarıhe gore mi hesaplamam lazım? Mesela bu ay 24 gunde bır oldum 24 gunde bır e gore mı hesaplama yapmam lazım? Diğer 27 gunde bır olduysam 27 gunde bır seklındemi hesaplamam lazım. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler
Tamamdır cok tşklerÖyle değil de mesela son adet tarihiniz nedir ? O tarihten 14 gün önce yumurtlama oluyor . En son kaçında olduysanız ona göre hesap yapicaksınız. Yanlız şunu soleyim ben şunu öğrendim ki ovulasyon testi kullanıyorum mesela ben adetten 3 gün bazen 5 gün bazen 4 gün sonra yumurtluyorum . Her ay değişebiliyor . Ovulasyon testi alıp çift çizgi olduğu günleri değerlendirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?