Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gununden once hamile kalan var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba . Bu ay yumurtlama zamanımı maalesef değerlendiremedik eşimin işinden oturu. Yumurtlamadan önce hamile kalan var mi ? Spermler vücutta 4 güne kadar yaşıyormuş sanırım .Adetime 9 gün var...Olma olasılığı var mı sizce ? Bir de cok az kan gördüm iç çamaşırım da ama belli belirsiz dikkatli bakinca anlaşılıyor. Yerleşme ile alakalı olabilir mi

Canım benim yumurtlama günüm ayın 15 i görünüyordu mart ayında ama ben adetten hemen sonraki gün hamile kaldım son adet tarihimin üstünden tam 2 ay geçti şu an bebekte tam 8 haftalık. İlk gebeliğimdede öyle olmuştu hemen kalmıştım neyle alakalı bilmem

Doktoruma sordum ben bu konuyu hayır böyle bir durum olmaz demişti bana adet döngüleri düzensiz olanlar böyle bir durum yaşarlar ancak diye belirtti ama ben inanmıyorum benim bir arkadaşımda adetten hemen sonra kaldım çok eminim diye üstüne basa söylemişti çok iyi hatırlıyorum şimdi kızı 4 yaşında hatta bence kalinabiliyor ayy hadi inşallah bizlerde kalırız senin gibi

Valla benim öyle oldu hatta adet günü öncesi test yaptım pozitif çıktı normalde bilirsin adetin geçmesi gerek derler demek ki erken döllenme olmuş da pozitifi gördüm. İnşallah canım benim allah gönlüne göre versin ben bide gebelikten önce folikasit kullanmaya başlamıştım belki faydası olur

Bazılarında adetten önce yumurtlama olabiliyor. Hatta ovulasyon testi alınca adetten 4 gün önce yapın dedi bana eczacı

Adetlerin düzenli mi canım peki sağlıkla al kucağına inşallah böyle okuyunca mutlu oluyorum:)) . Bir de benim çok az pembe akıntı geldi belli belirsiz . Bunla alakalı bir deneyimin oldu mu acaba yerleşme olur mu yoksa yerleşme için erken mi benim adete 9 gun kaldı

Evet düzenlidir adetlerim. Yani ven yaşamadım ama kuzenimin çok sancısı vardı hafif leke gelmiş annesi hamilelik kanaması demiş ve gerçekten hamileydi. Sen az daha bekle ne desem yalan olur ama inşallah bebiş vardır

Folik asit kullandım bir ara olumlu bir sonuç alamadım ama yine başlamayı düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…