Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gününden emin olarak ilişki yaşanmasına rağmen hamile kalamamak...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semiks

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
738
203
323
arkadaşlar bu ay ile birlikte 5. Ay da bitti ama bende bebek falan yok. Oysa oğluma tek denemede tek ilişki ile hamile kalmıştım. Doktora gittim hiçbir problem gözükmüyor. Yaşım daha yeni 30 bitti. Yumurtlama günü adetten 14 gün öncedir deniliyor. Ben bugün adet oldum. Böyle düşününce ben zaten 14 gün önce eşimle birlikte olmuştum. Eşimde de problem yok. Neden olmuyor olabilir gerçekten anlamıyorum artık. Bir fikri olan bana yardımcı olsun lütfeeennn

genelde 2 çocuga rahat hamile kalınıyor ama her ay şansımız yüzde 20 miş yumurtalaamada olsa

ne yazıkki ikinciye daha zor hamıle kalınıyor canım

istatistikler bu yonde , benımde 3 sen bitti halaa kalamadım ,

artık yaşta geçti , rabbimn verdiğine bin şükür

ilk defa duydum dr bile ilk gebeliğe 1 yıl süre tanıyorlar ama her ay şansımızın %20 olduğunu söylüyorlar bence dr kontrolünden geç hormonlarına bakılsın ve eşinin spermleride çok önemli

canım herkeste 14 olmuyor yumurtlama gün hatta düzenli bi adetiniz yoksa günü bile yok her ay başka zamanlarda yumurtluyorda olbilirsin ovulasyon testi kullanabilirsin tam gününü ögrenmek için

Allah sana da versin canım bir an önce isteyen herkese. Gerçekten çok zormuş iyi ki bir tane varmış. Ben bir evlada sahibim şükür bana koyan o değil de oğlum yana yana kardeş istiyor öyle çok istiyor ki hep üzülüyor 5 yaşını bitirdi

canım herkeste 14 olmuyor yumurtlama gün hatta düzenli bi adetiniz yoksa günü bile yok her ay başka zamanlarda yumurtluyorda olbilirsin ovulasyon testi kullanabilirsin tam gününü ögrenmek için
Adetim çok düzenli 26 günde bir şaşmıyor en fazla mevsim geçişlerinde 1 gün şaşıyor. Bu ay deneyeceğim ovulasyon testi inşallah olur. Hormonlarıma eşime her şeye bakıldı bir problem yok ama bebek de yok

Böyle olacağını bilseydim daha önceden korunmayı bırakırdım. Oğlum gibi kolay olur sandım

o zaman sen 12.günü falan yumurtluyor olabilirsin. İnşallah süreç sizi yıpratmadan çabucak olr en azından bi çocugunz varmış rabbim onu size bağışlasın bizimde bi problem olmadgı halde 2 senedir olmuyor tez zamanda hayırlı saglıklı bizimde olr inşallah. Stres yapmayın diyemicem gerçekten çok zor her ay beklemek kendimden biliyorm.

Hiç sorma canım aynen öyle stres yapmayacağım desem de oluyor evet çok şükür evladım var ama o kadar çok kardeş istiyor ki hem de kız kardeş bebekleri görünce nasıl heyecanlanıyor tabi başkalarının bebeklerini çok sevmesine izin vermiyorlar çocuk olunca. Benim kardeşim olsaydı ben onu severdim uyuturdum bezini getirirdim gezdirirdim ne zaman getireceksin daha herkesin annesinin karnında kardeşleri var diyor çok üzülüyorum. Asıl üzüntüm ikinci bir çocuğum olmuyor diye değil oğlumun bu kadar kardeş istemesi ve olmaması

Bu arada her ay 12. Gün ilişki oldu neredeyse ama tutmadı

Bu ay obulasyon testi deneyeceğim becerebilirsem kullanmayı. Kimisi çift çizgi çıktığı gün birliktelik diyor kimisi çift çizgiden önce ve çizginin çıktığı gün diyor. Kimisi de çift çizgi ve iki gün sonrasında diyor

çift çızgi çıktıgı gün ve ertesini degerlendir canım üst üste olması önemli

Yani çift çizgi ve çift çizgiden sonra iki gün üst üste oluyor gün aşırı değil dimi? Artık şansa bırakmak istemiyorum
gün aşırı degil canım çift çizgiyi gördügün gün ve ertesi günü 2 3 gün üst üste olsun

benımde en büyük üzüntü sebebim o zaten
kızımda çok kardeş istiyor zaten onun istegiyle yapmaya karar verdim ,
ben kv yüzünden dogurmadım ikinciyi , birde hiç durumumuz yoktu , evliliğin ilk yılları berbattı ,
şu an halımıze bin şükür evlilik yoluna girdi durumumuz düzeldi , ama şimdide çocuk olmuyor ,
kızım sokaktaki kedilere bile aaa anne bunlar çok benziyor sanırım kardeş diyor ,

allah büyük

Ben de ilk denemede oğlum hamile kalmıştım. Şuan 6.07 aydır deniyoruz ama ben de de bir şey yok ovülasyon testi aldım onunla takip ettim gene bir şey yok bu ay bir daha ovülasyon da takip ettim bata bata beş gün var hiçbir belirtim yok ama ara ara mide bulantılarım oluyor üşüttüm diye düşünüyorum bilmiyorum artık nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…