• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününden beri kasık ağrısı

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Selam arkadaşlar. Ayın 10 u tahmini yumurtlama günümdü o günden beri Son iki gündür şiddetli olmak üzere kasık ağrım var. Dün sümüksü uzayan akıntı vardı normalde yumurtlama günü akıntım olmaz ama belki bu sefer olmuştur. Sorum şu beş altı gün boyunca yumurtlama ağrısı olur mu? Öyle geçici de değil günlerdir sürekli ağrıyor enfeksiyon falan olabilir mi? Gebelik de istiyorum ama herhalde yumurtlama sonrası hemen kasık ağrısı olmuyor gebelikte.

24- 48 saat arası değişir. Yumurta rahime tutunduktan sonra kimisinde ağrı 2-3 gün devam eder, gebelik boyunca ara ara yoklar, rahim büyüdükçe.

24- 48 saat arası değişir. Yumurta rahime tutunduktan sonra kimisinde ağrı 2-3 gün devam eder, gebelik boyunca ara ara yoklar, rahim büyüdükçe.
Yani bu günledir süren ağrı yum ağrısı olamaz değil mi? Hamilelik olabilir mi çünkü bildiğim kadarıyla hemen yumurtlamadan sobra ağrı olmaz gebelikte daha sonra olur ?

Belki erken gebelik olabilir, belki de tutmuş olabilir. Bir iki gün daha bekleyip test yapmanı öneririm. Ağrı dayanılmayacak gibiyse, kan testi ile doktora başvuru yap derim.

Ben bu sekilde hamile oldgmu ogrenmistim. Herkesde farkli olur tabiki .
Adete bi iki gun kala test yap .

Arkadaşlar fikri olan yazsın lütfen gebelik olabilir mi yoksa enfeksiyon falan mıdır çarşambaya randevu aldım hala kasık ve bacak ağrısı devam ediyor.

Canım şöyle benimde kasık agrısı ve akıntı reglden 13 gün once başladı ama gebelikte sürekli kasık agrısı olmuyor ara ara yokluyorsa evet gebelik belırtısıde olabılır ama sürekli devam eden bir agrıysa iltihap olma şansı yuksek bu arada ben idrar testi yaptım 2 tane ve pozitif doktorda ultrasonla baktı ve kalınlaşma var dedi regl gununu bekleyip kan ve ultrason yapacağız

Canım şöyle benimde kasık agrısı ve akıntı reglden 13 gün once başladı ama gebelikte sürekli kasık agrısı olmuyor ara ara yokluyorsa evet gebelik belırtısıde olabılır ama sürekli devam eden bir agrıysa iltihap olma şansı yuksek bu arada ben idrar testi yaptım 2 tane ve pozitif doktorda ultrasonla baktı ve kalınlaşma var dedi regl gununu bekleyip kan ve ultrason yapacağız
Evet ara ara gelmesi gebelik belirtisi diye biliyorum ben de Çarşamba doktora gidicem umarım ciddi bir şey çıkmaz teşekkür ederim

Evet ara ara gelmesi gebelik belirtisi diye biliyorum ben de Çarşamba doktora gidicem umarım ciddi bir şey çıkmaz teşekkür ederim
Canım sonucın ne oldu .benimde 3 gün oldu yumurtlama günümün üatünden geçeli felaket bir agrım var .

Back