yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişki

Ysmnfyz93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
47
8
86
31
merhabalar...sorum şu ki :) yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişkiyle hamile kalınabilir mi?

merhabalar...sorum şu ki :) yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişkiyle hamile kalınabilir mi?
net bılıyorsan o gun olup olmadıgını evet olabılır ama dusuk bı ıhtımal:) tavıme goreyse 2 3 gun ılerı gerı kayabıldıgınden ıhtımal degısır normalde 2 gun sperm ıcn ortalama ömur. 3 gun de yasayabılır 1 gun de 5 gun de. bu erkek kısısının saglıgı ve vajınal ph la alakalı.

takvime göre baktım evet pepapp a göre teşekkür ederim cevabınız için

Olabılır hemde hıc olmadık sekılde bıle olabılır şekil A ;ben
aaa öylemiii hayırlı uğurlu olsunnn:)) bakalım bende bekleyim zaman ama ben kendi haline bırakayım bu durumu olcaksa süpriz olsun diyorum kendmi araştırırken okurken buluyorum teşekkürler cevabınız için

Siz yumurtlama gününüz biliyomuydunuz kaç gün önce birliktelik olmustu acaba özel olmazsa bende 2 gün önce takvime göre değerlendirdim
Hiç bilmiyorum adet bitikten sonra programa göre yumurtlamadan önce ben bebek dusunmedıgım için yumurtlama takıp etmemiştim

Hiç bilmiyorum adet bitikten sonra programa göre yumurtlamadan önce ben bebek dusunmedıgım için yumurtlama takıp etmemiştim
Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah

Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah
Sağol canım Allah damada nasip etsin inşallah
Bı kaç gün olabılır tam tarihi hatırlamıyorum doktor adeti de baz aldığı İçin bilemiyorum 9 Ağustos başladı benım tahmınim 14-16 gibi ama telde ki programa göre 23 gibi döllenme başlamış vs gibi bişey gördüm ama 23 ünde değildi ondan emınım cuma- pazar arası bı gündü galıba planlı olmadığı İçin tam tarih bilmiyorum kestiremiyorum Hatta programa açtım baktım yumurtlama günü değildi 23 ü gibi yumurtlama tarihlerinden di o yüzden de eminim tahmınen 14-16 aradıydı ama yanı 6. Gün galıba regl ama benım kısa sürüyor 3 gün 5. Güne kadar bekliyorum ufak tefek 6. Gün Temız oluyor abdest alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…