• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişki

Ysmnfyz93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
47
8
86
31
merhabalar...sorum şu ki :) yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişkiyle hamile kalınabilir mi?

merhabalar...sorum şu ki :) yumurtlama gününden 4 gün önceki ilişkiyle hamile kalınabilir mi?
net bılıyorsan o gun olup olmadıgını evet olabılır ama dusuk bı ıhtımal:) tavıme goreyse 2 3 gun ılerı gerı kayabıldıgınden ıhtımal degısır normalde 2 gun sperm ıcn ortalama ömur. 3 gun de yasayabılır 1 gun de 5 gun de. bu erkek kısısının saglıgı ve vajınal ph la alakalı.

net bılıyorsan o gun olup olmadıgını evet olabılır ama dusuk bı ıhtımal:) tavıme goreyse 2 3 gun ılerı gerı kayabıldıgınden ıhtımal degısır normalde 2 gun sperm ıcn ortalama ömur. 3 gun de yasayabılır 1 gun de 5 gun de. bu erkek kısısının saglıgı ve vajınal ph la alakalı.
takvime göre baktım evet pepapp a göre teşekkür ederim cevabınız için

Olabılır hemde hıc olmadık sekılde bıle olabılır 😁 şekil A ;ben
aaa öylemiii hayırlı uğurlu olsunnn:)) bakalım bende bekleyim zaman ama ben kendi haline bırakayım bu durumu olcaksa süpriz olsun diyorum kendmi araştırırken okurken buluyorum:D:D teşekkürler cevabınız için

Siz yumurtlama gününüz biliyomuydunuz kaç gün önce birliktelik olmustu acaba özel olmazsa bende 2 gün önce takvime göre değerlendirdim
Hiç bilmiyorum adet bitikten sonra programa göre yumurtlamadan önce ben bebek dusunmedıgım için yumurtlama takıp etmemiştim 😅

Hiç bilmiyorum adet bitikten sonra programa göre yumurtlamadan önce ben bebek dusunmedıgım için yumurtlama takıp etmemiştim 😅
Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin 🥰
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah 🤲🤲🤲

Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin 🥰
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah 🤲🤲🤲
Sağol canım Allah damada nasip etsin inşallah 🙏
Bı kaç gün olabılır tam tarihi hatırlamıyorum doktor adeti de baz aldığı İçin bilemiyorum 9 Ağustos başladı benım tahmınim 14-16 gibi ama telde ki programa göre 23 gibi döllenme başlamış vs gibi bişey gördüm ama 23 ünde değildi ondan emınım cuma- pazar arası bı gündü galıba 😅 planlı olmadığı İçin tam tarih bilmiyorum kestiremiyorum 🤷🏻‍♀️ Hatta programa açtım baktım yumurtlama günü değildi 23 ü gibi yumurtlama tarihlerinden di o yüzden de eminim tahmınen 14-16 aradıydı ama yanı 6. Gün galıba regl ama benım kısa sürüyor 3 gün 5. Güne kadar bekliyorum ufak tefek 6. Gün Temız oluyor abdest alıyorum 🙊

Back