Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
net bılıyorsan o gun olup olmadıgını evet olabılır ama dusuk bı ıhtımal:) tavıme goreyse 2 3 gun ılerı gerı kayabıldıgınden ıhtımal degısır normalde 2 gun sperm ıcn ortalama ömur. 3 gun de yasayabılır 1 gun de 5 gun de. bu erkek kısısının saglıgı ve vajınal ph la alakalı.
net bılıyorsan o gun olup olmadıgını evet olabılır ama dusuk bı ıhtımal:) tavıme goreyse 2 3 gun ılerı gerı kayabıldıgınden ıhtımal degısır normalde 2 gun sperm ıcn ortalama ömur. 3 gun de yasayabılır 1 gun de 5 gun de. bu erkek kısısının saglıgı ve vajınal ph la alakalı.
aaa öylemiii hayırlı uğurlu olsunnn:)) bakalım bende bekleyim zaman ama ben kendi haline bırakayım bu durumu olcaksa süpriz olsun diyorum kendmi araştırırken okurken buluyorum teşekkürler cevabınız için
Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah
Adet bittikten kaç gün sonra onu hatırlıyomusun bu arada mesajlarında hep gülücük var sanırım cok güler yüzlü birisin
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah
Sağol canım Allah damada nasip etsin inşallah
Bı kaç gün olabılır tam tarihi hatırlamıyorum doktor adeti de baz aldığı İçin bilemiyorum 9 Ağustos başladı benım tahmınim 14-16 gibi ama telde ki programa göre 23 gibi döllenme başlamış vs gibi bişey gördüm ama 23 ünde değildi ondan emınım cuma- pazar arası bı gündü galıba planlı olmadığı İçin tam tarih bilmiyorum kestiremiyorum Hatta programa açtım baktım yumurtlama günü değildi 23 ü gibi yumurtlama tarihlerinden di o yüzden de eminim tahmınen 14-16 aradıydı ama yanı 6. Gün galıba regl ama benım kısa sürüyor 3 gün 5. Güne kadar bekliyorum ufak tefek 6. Gün Temız oluyor abdest alıyorum