Yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlama günü ilişkiyle bebeğinizin cinsiyeti ne oldu

hulya6565

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
38
17
28
Merhaba ilk bebeğim kız ikinci bebeğim için yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama günü ilişkiyle bebeğinizin cinsiyeti ne oldu aceba cevap verirseniz çok sevinirim 2 çocuk düşünüyorum biri kız diğeride erkek olsun isterim ikisinide tatmak adına tabi nasip tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Lütfen konuyu çarpıtmadan cevap verelim.

Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Hamile kalmadan önce hergün ilişki yaşıyordum dediğiniz şey geçerli sayılır mı bilmiyorum ama cinsiyeti kız.

Evet böyle bir şey var açıklamasını yapayım genelde sık ilişki ile kız oluyor seyrek ve tam yumurtlama günü yada yumurtlamaya yakın tarih erkek olma olasılığı yüksek diyorlar tabi takdir Allah’ın bilimsel olarak açıklaması şu kız sperm hücreleri çok dayanıklı ve yumurtlama gününden çok önce bile olsa 5 gün bile yaşayabiliyorlarmış erkek sperm hücreleri daha dayanıksız olduğu için yumurtlama günü ya da bir gün öncesi gibi daha yakın tarihte ilişki olduğunda erkek olma olasılığı yüksek oluyormuş yumurtlama günleri çatladığı anda ovülasyon testleri ile belirlenebilecek bir durum

Merhaba ilk bebeğim kız ikinci bebeğim için yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama günü ilişkiyle bebeğinizin cinsiyeti ne oldu aceba cevap verirseniz çok sevinirim 2 çocuk düşünüyorum biri kız diğeride erkek olsun isterim ikisinide tatmak adına tabi nasip tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Lütfen konuyu çarpıtmadan cevap verelim.
Tam yumurtlama ilk günü kız

X