• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama gününde kanama olurmu

aka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
4
0
86
43
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar 5 aydır bebiş istiyorum ,görünürde hiçbir problem yok ama olmuyo.Bu ay yumurtlama günümü tespit etmek için ovulasyon kiti aldım.Bugün 16. günüm ama hala çift çizgi oluşmadı.Ayrıca dünden beri kahverengi renkte kanamam oluyo.Yumurtlama günüde olabileceğini söylüyorlar.Hiç böyle bir durum yaşayan var mı.Lütfen yardımcı olun stres oldum.senağlama

canım ben yaşıyorum ama her ay değil bazı zamanlar yumurtlama zamanım yaklaşınca pembe bir akıntı oluyor çamaşırıma geçmiyor bilie ve o ay hangi yumutalığımda yumurta çatlıyorsa o tarafım da ağrı olur sağ yada sol yani... Ama tabi başka olasılıklar da vardır iltihap yara gibi başka şeylerde genede sen emin olmak için dok görün. neden olduğunu dok sana daha iyi analatacaktıra.s.

Benim normalde yumurtlama günlerinde kanama olmuyor ama bu ay ilk defa preseedle her ilişkiden bir kaç saat sonra bir kaç damla açık pembe kanamam oldu..Bu arada benim ovulasyon testlerim çift çizgi ama ikisi aynı koyulukta değil..kontrol çizgisi daha koyu pembe...:sm_confused: ben de yumurtlama zamanlarımı ve nerden yumurtladığımı bildiğimi düşünüyorum ,çünkü ne taraftan yumurtlarsam o taraftaki kasığım ağrıyor...bir ay bir kasık diğer ay diğer kasıkta ağrı oluyor..benneyaptımki

merbaha arkadaşlar benim bu ay klomen kullanmamdan dolayı yumurtlama döneminde kanamam oldu hatta ben regl sandım ve doktorum la görüştüm normal olduğunu söyledi

Merhaba arkadaşlar 5 aydır bebiş istiyorum ,görünürde hiçbir problem yok ama olmuyo.Bu ay yumurtlama günümü tespit etmek için ovulasyon kiti aldım.Bugün 16. günüm ama hala çift çizgi oluşmadı.Ayrıca dünden beri kahverengi renkte kanamam oluyo.Yumurtlama günüde olabileceğini söylüyorlar.Hiç böyle bir durum yaşayan var mı.Lütfen yardımcı olun stres oldum.senağlama

canım yumurtlama kanamasını ciddiye al.bu yüzden benim 1.5 yıl bebeğim olmadı.yumurtlama günlerinde günde 1 tane bebe aspirini kanamayı durduruyor.ben şu an hamileyim.aspirin sayesinde...

canım yumurtlama kanamasını ciddiye al.bu yüzden benim 1.5 yıl bebeğim olmadı.yumurtlama günlerinde günde 1 tane bebe aspirini kanamayı durduruyor.ben şu an hamileyim.aspirin sayesinde...

Bu bebe aspirinini kendimizde alaıp kullanabilirmiyiz... Doktor tavsiyesi olmadan çünkü benide yumurtlama dönemlerimde lekelenmem oluyor. Ben 3 defa hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı, bundan sonra çörek otu bal tarçın karışımını kullanmayı düşünüyordum. Şimdi bu bebe aspirini ne işe yarıyor bende kullanayım... a.s.

Bu bebe aspirinini kendimizde alaıp kullanabilirmiyiz... Doktor tavsiyesi olmadan çünkü benide yumurtlama dönemlerimde lekelenmem oluyor. Ben 3 defa hamile kaldım ama malesef düşükle sonuçlandı, bundan sonra çörek otu bal tarçın karışımını kullanmayı düşünüyordum. Şimdi bu bebe aspirini ne işe yarıyor bende kullanayım... a.s.

aspirin kanı sulandırır benim bildiğim...

slm kıslar bende de adetimin 15.gününde leke geldi...adet düzensizliği olduğu için yumurtlama günümü bilemiyorum bende doktorumu aradım durumu söledimm yumurtlama gününde olur dedii korkulacak bişey yok dedi...banasa bebe aspirini verdi adet olmayı sağlar dedii içmeye başlıcam baklım zamanında olacak mı...

Back
X