Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA GÜNÜNDE KAHVERENGİ LEKELENMELER?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.441
1.028
133
38
Slm kızlar dün adetimin 13. günüydü gebelik düşünüyoruz adetten sonra gün aşırı birlikteliğimiz oldu. en son perşembe olmuştu cuma cumartesi boş geçirdik pazar günü öğleden sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı.Akşamı birliktelik yine oldu bu seferde pembeleşti.Adet kanaması gibi yoğun değil.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım bilgisi olan var mı?

Yumurtlama kanaması canım korkulacak birşey yok. Değerlendirmen gereken günler. Bazen benimde olur.

Mrb canım 7 gün geçmiş üzerinden nasıl bi değişiklik var mı? Senin yumurtlama zamanında oluyor galiba. Benimde yumurtlama kanaması bi ara üst üste gelir aylarca bi süre hiç gelmez. Aylarca yoktu bu ay geldi. Benim birde yumurtlama erken oluyor 12.gün bugün mesela sanırım yumurtam çatladı. Sabahtan beri kasığımda batma acıma vardı yumurta kistleşti galiba diyordum akşam iç çamaşırıma kahverengi akıntı oldu kasığımdaki ağrıda kesildi. Yumurtam çatladı sanırım ama ilişki olamadığı için boşa geçicek yine 😟 inşallah senin güzel haberlerin olur bu ay bebiş gelir

Back