YUMURTLAMA GÜNÜNDE KAHVERENGİ LEKELENMELER?

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.441
1.028
133
38
Slm kızlar dün adetimin 13. günüydü gebelik düşünüyoruz adetten sonra gün aşırı birlikteliğimiz oldu. en son perşembe olmuştu cuma cumartesi boş geçirdik pazar günü öğleden sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı.Akşamı birliktelik yine oldu bu seferde pembeleşti.Adet kanaması gibi yoğun değil.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım bilgisi olan var mı?

Slm kızlar dün adetimin 13. günüydü gebelik düşünüyoruz adetten sonra gün aşırı birlikteliğimiz oldu. en son perşembe olmuştu cuma cumartesi boş geçirdik pazar günü öğleden sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı.Akşamı birliktelik yine oldu bu seferde pembeleşti.Adet kanaması gibi yoğun değil.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım bilgisi olan var mı?
Aynı sıkıntıyı bende yasıyorum bende direk pembe kan geldi ovulasyon testi yapıyorm yumurtlama gunume az kaldı ve ıc camasırıma bulasmayan tuvalette ıkı kez gördüğüm kanama oldu cok saskınım kötü bir şeyin habercisi degildir ınsallah 😒

Aynı sıkıntıyı bende yasıyorum bende direk pembe kan geldi ovulasyon testi yapıyorm yumurtlama gunume az kaldı ve ıc camasırıma bulasmayan tuvalette ıkı kez gördüğüm kanama oldu cok saskınım kötü bir şeyin habercisi degildir ınsallah 😒
Ben de yumurtlama tedavisi görürken yumurtlama gününde kahverengi lekelenme olmuştu dr normal demişti.

Kızlar bu yumurtlama ağrısı ve kanaması yumurtlamanın olduğu gün mü oluyor yoksa evvelinden mi ya da yumurtlamadan sonra mı

kızlar dün dr gittim fazlalaştı kanama..dr tahlil istedi bugün sonuçları alıp gösterecem yazarım size..

Bir veya iki gün sürdü ama çok azdı. Yumurta çatlamadan önceki iki gün olmuştu yanılmıyorsam. Uzun zaman geçti net hatırlayamıyorum.
Sanırım benmde oyle olacak ovu testi kullanıyorum silik koyılasıyor yavas yavas ınsallah yumurtlama kanamasıdır ilk defa yasıyorum boyle bıseyi

Back