yumurtlama gününde hamile kalanlar cinsiyet kız mi erkek mi

eylulhira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
186
582
53
33
Merhaba arkadaslar allah izin verirse ikinci yavrumuzu istiyoruz bir kizim var 3 yaşında.aranizda yumurtlama gününde hamile kalan varmi varsa cinsiyet ne

Tesekkur ederim yanit verdigin icin bende oyle duydum ama birde buradan paylasayim istedim gercekten oylemi diye

Yumurtlama günüyle cinsiyetini ne alakası var anlamadım kızlar ?:110:
Cinsiyet Allahın izniyle erkek Sperm inin içinde ki Kromozomlar belirler. Mesela süt ürünleri çok yenir se kız olur derler gibi ..

Keşke anket olarak yapsaydınz. Bnde çok duydm cnm kız sperm 3 4 gün yaşar erkek sperm 1 2 gün yaşar diye birde erkek sperm hızlı gider kız sperm daha yavaş ama daha dayanıklıdr yumurtlama günü hızlı gidn erkek sperm döllenir. Ama yumurtlamdn önce ilşkiye girilirse kız sperm bekler erkek ölür yumurta çatladığı gibide kız döllenir. Diye biliyorm bunu epey araştrdm ben tabiki takdiri ilahi yumurtlama gününü bilmek ve beslenmeye dikkat etmek önemli. Çevremde adtnn 14. günü ve 15. günü ilişkiye girip erkek bebği olduğunu çok gördm cnm. Sonuçta tedbir kuldan takdir allahdan;)

Bir de iliski bitince bi sure yatmak gerekiyo ya sag tarafina yatarsan erkek sol tarafa yatarsan kiz oluyormus bir kac kiside denenmis

Mrb kızlar ben de 17-18 günler ilişki olmuştu ve sabaha kadar yattim genelde sağa dönük yatarım . Ilk defa burda duydum sağa yatınca erkek oldugunu ovulasyon testi 19. Gün kıpkırmızı idi . Ve Dr sağdan yumurtlama olduğunu söyle di. Bakalım sonuç ne olacak

Yumurtlama günüyle cinsiyetini ne alakası var anlamadım kızlar ?:110:
Cinsiyet Allahın izniyle erkek Sperm inin içinde ki Kromozomlar belirler. Mesela süt ürünleri çok yenir se kız olur derler gibi ..
Herşey Allah'ın takdiri tabiki benimki de yumurtlama günü oldu. kız olacak inşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. En önemlisi o..

Back
X