Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününde erkek oluyor diyorlar ama takdiri ilahi Rabbim bilirMerhaba arkadaslar allah izin verirse ikinci yavrumuzu istiyoruz bir kizim var 3 yaşında.aranizda yumurtlama gününde hamile kalan varmi varsa cinsiyet ne
Evet cnm bn onu yazmayı unuttum sağada yatıyolarmşBir de iliski bitince bi sure yatmak gerekiyo ya sag tarafina yatarsan erkek sol tarafa yatarsan kiz oluyormus bir kac kiside denenmis
Herşey Allah'ın takdiri tabiki benimki de yumurtlama günü oldu. kız olacak inşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. En önemlisi o..Yumurtlama günüyle cinsiyetini ne alakası var anlamadım kızlar ?
Cinsiyet Allahın izniyle erkek Sperm inin içinde ki Kromozomlar belirler. Mesela süt ürünleri çok yenir se kız olur derler gibi ..
Anlamadım gerçekten tam yumurtlama günü olunca kız mi oluyormuş çoğunluklaHerşey Allah'ın takdiri tabiki benimki de yumurtlama günü oldu. kız olacak inşallah. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. En önemlisi o..
kesin birşey yok şu olacak diye. erkek spermleri yumurtlama günü daha çabuk dölleniyor deniyor ama ihtimal sadece. Allah'ın takdiri.Anlamadım gerçekten tam yumurtlama günü olunca kız mi oluyormuş çoğunlukla![]()
Aynen hayırlısı olsunkesin birşey yok şu olacak diye. erkek spermleri yumurtlama günü daha çabuk dölleniyor deniyor ama ihtimal sadece. Allah'ın takdiri.