Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günümü hesaplayamiyorum, bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet her doktorum diyene güven olmuyor malesef.
Merak etme annesi zamanını bekliyor mutlaka o haberi alacaksın.
Pkolu olup o kadar çok hamile kalan var ki.. şansın çok yüksek
Hic bir sorunu olmayan insanlarin bile ayda hamile kalma sanslari %25 bu yüzden 2 sene olmaması cok normal bunu bana doktor söyledi.
Soğan kürünü tekrarla bence.. tekrarladığın ayda yumurtanı iyice takip et ne zaman yumurtladigini bilip ona göre değerlendirmelerini yaparsın .. ayda sadece 24 saat şansımız var
Bak gör bu güzel haberi aldığında diyeceksin ki iyiki simdi olmus

Kızzzz artik insanliktan çıktım gibi bisey bana cocuk soranlarla görüşmüyorum gelmiyoeum gitmiyorum bide bazıları cocugu gizliyor sanki ben 10 senelik evli olup 2 cocuk annesi kadini kıskancam. Cocukluk arkadasimla bu yuzden gorusmuyorum bana soylemedi diye. Aklı sıra bana acıyor yani
O zaman bidaha yapayim ben o sogan kurunu cok tesekkur ederim canim.

Seni çok iyi anliyorum aynilarini birebir yasadim..
Aksine cocuk haberlerine daha cok seviniyor insan umutlanıyor.
Malesef aramizda cok cahil insanlar mevcut.. ayrica cocuk olmamasida bir eksiklik degil.
Bunu marifet gibi sunan insanlardan midem bulaniyor.. eminim ki senin vicdanın ve annelik duygun birçok doğurandan daha fazladır.
Bu yüzden kapa herkese kulaklarını.. eğer daha mutlu oluyorsanda görüşme
Aynen soğan kurunu mutlaka dene tam 15 gün yap ne eksik ne fazla adetten sonra başla ben 7 gun basladim.
Insallaah en yakin zamanda guzell haberi alirsin hatta o gün mutlaka bana yaz

Bu konuda mini bir uzman sayilirim. Soyle ki 6 sinda adet olduysan yani bugun dongunde 5 gun suruyorsa esinle birlikte olman gereken 3 gun var. 17 nisan-20 nisan arasi.

Bu acimak degil ki? Bende yakin bir tanidigimiz 10 yildir tup bebek tedavisi goruyor diye soyledigimizde uzmusmuyumdur acaba diye cok uzuldum. Soylemesemiydik acaba diye dertlendim. Acimak degildi bu benim icin empatiydi. Ben olsam uzulurdum

Bu acimak degil ki? Bende yakin bir tanidigimiz 10 yildir tup bebek tedavisi goruyor diye soyledigimizde uzmusmuyumdur acaba diye cok uzuldum. Soylemesemiydik acaba diye dertlendim. Acimak degildi bu benim icin empatiydi. Ben olsam uzulurdum
Bence iyiki söylemişsiniz. Soylemeseniz üzülürdü kendimden biliyorum.
Ben 10 senedir tup benek tedavisi görmüyorum 15 aylık evliyim. Onun ablası benden 7 yas buyuk ve 10 senelik evli,2 cocuk annesi.
Benim cocukluk arkadasim olacak guya
Neden benden sakliyor. Ben onun ablasini mi kiskancam
Esimin sperm sorunundan bahsetmistim ben ona ama cok şükür o da düzeldi yani. Ben daha 27 yasindayim. Bu bir art niyettir bana acimaktir. O kendine acısın ama evliyken sirf ilk cocugu bebek diye korunmayip hamile kalip cocuk aldırdı. Acinacak hali var ama iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…