- 17 Mart 2019
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi Smyyegksugzl
-
Tamam bi bakayım teşekkür ederim.Androidde pepapp diye bir uygulama var. Hem adet dongunuzu takip ediyorsunuz hem de yumurtlama gunlerinizi hesapliyor. Ben memnun kaldim bir bakin isterseniz
Yoo 14 değil benim 7 gün sürer 11.gün yumurtalarımYumurtlamadan sonraki dönem herkeste 14 gündür 25-14=11 doğru hesap oluyor. Diyelim adetiniz 5 gün sürüyor. 11-5=6 yani adet gördükten sonra 6. gün hamile kalma istimalinizin en yüksek olduğu gündür. Sapmaları da dahil edebilmek için -1 +1 günler de ilişki yaşamak şansınızı arttırır.
Ben 21. Gün yumurtladımYoo 14 değil benim 7 gün sürer 11.gün yumurtalarım
Yani o regl bitti 14. Gün yumurtarsın olayı herkes için geçerli değil ben de kaset ovulasyon testi ile takip ediyorumBen 21. Gün yumurtladım
Onu söyleme misler yumurtladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur demek istemis dıger uye. Herkes 14.gun yumurtlar dememisYani o regl bitti 14. Gün yumurtarsın olayı herkes için geçerli değil ben de kaset ovulasyon testi ile takip ediyorum
Onu söyleme misler yumurtladıktan sonra 14 gun sonra adet olunur demek istemis dıger uye. Herkes 14.gun yumurtlar dememis
Bende tam o durumdayım.. cok zor yaaO olayda kesin değil.. ben bazen 12. bazen 13 gün adet oluyordum daha erken olan veya gecikenlerde oluyor.
Bu işler çok sıkıntılı süreç kim nerde istiyorsa Rabbim hiç aratmadan versin.. yasayan biri olarak kafayı yeme durumuna gelmiştim
Bende aynı ve Malesef aylardır 14.güne göre hareket ediyordum. İlk kez bu ay Ovu. Testi yaptım ve meğer işte 21. Gün yumurtluyormuşum :)Yani o regl bitti 14. Gün yumurtarsın olayı herkes için geçerli değil ben de kaset ovulasyon testi ile takip ediyorum
Bende tam o durumdayım.. cok zor yaaevet bencede o olayda kesin degil yaaaa ben 29 gunde bir adet olurum bazen 31 olur ama duzenli bi adetim var pcO luyum 11.gun yumurtladim. Haklısın.
Ne kadar zamandır deniyorsun.. moralini bozma desemde cok iyi biliyorum ki elde değil ama sakın ümidini kaybetme ve pes etme.
Ben artık hiç bir zaman anne olamayacağım diye düşünüyordum.
Rüyamda bile evlatlık bebek bakıyordum.. her ay adet olduğum gün evimden cenaze çıkıyormuş gibi üzülüyordum.
Herkes stres yapma aklından çıkar vb. seyler söylüyordu fakat asla uygulayamıyordum.
Yumurtlamayı kacirmamak için sık ilişki yaşamaktan yatak odamdan soğumuştun..
Artık cinsellik keyf değil görev gibi gelmişti.. çocuktan düşüncesinden önce ilişki yasamak icin pesimden kosan kocam bile artik bugunde degerlendirme gunumuz mu diye çökmüstu.. ve her ay hüsran.
Benim sorunum kronik vajinal enfeksiyonum vardı hiç bir sekilde kurtulamıyordum ilac ignw fitil herseyi kullandim ama yok gecmiyor
Sol yumurtaligim ezilmis enfeksiyondan doktor olursa sağdan olur o da enfeksiyondan döllenemez dedi..
En son artik ilac degil dogal bise deneyim dedim ve soğan kürü yaptim
Mucize gibi hala da inanamiyorum o ay hamile kaldım
Ve hayatimda ilk defa sogan kurunden sonra tahlillerim tertemiz cikti..
Normalde ilac kullanip kontrole giderdim yibe enfeksiyon cikardi
Soğan kuru gercekten benim mucizem .. Rabbimin bana vesilesi oldu.
Saraçoglunu dinlersen pko hastalarina şiddetle öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?