Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testlerin sırası nasıl?Takvimde bugünü gösteriyor ovulasyon testi de yaptım kasıklarımda hafif ağrı var Eki Görüntüle 2595901
En son attığımBu testlerin sırası nasıl?
Eski testler var mi? Tam koyulasmamis daha, ama galiba bazilarinda tam koyulasmadan siliklesip yumurtlama oluyormus..En son attığım![]()
Öbürlerinin varlığıyla yokluğu bir yaniEski testler var mi? Tam koyulasmamis daha, ama galiba bazilarinda tam koyulasmadan siliklesip yumurtlama oluyormus..
Eski testler var mi? Tam koyulasmamis daha, ama galiba bazilarinda tam koyulasmadan siliklesip yumurtlama oluyormus..
O zaman olabilir siliklesme olursa, teste devam et canımÖbürlerinin varlığıyla yokluğu bir yani
Yarım saat oldu aynı da o yüzdenO zaman olabilir siliklesme olursa, teste devam et canım
Bugün daha çok koyulastiEski testler var mi? Tam koyulasmamis daha, ama galiba bazilarinda tam koyulasmadan siliklesip yumurtlama oluyormus..
Alttaki pik canım.BUGÜN YARIN ÖBÜR GÜN MUTLAKA DEĞERLENDİRMEYE BAKBugün daha çok koyulasti
Çatlamak üzere bence..Takvim uygulamaları zaten şaşabiliyormuşBugün daha çok koyulasti
TamamdırAlttaki pik canım.BUGÜN YARIN ÖBÜR GÜN MUTLAKA DEĞERLENDİRMEYE BAK
Aynen öyleÇatlamak üzere bence..Takvim uygulamaları zaten şaşabiliyormuş
Yumurtlama bugün canımBugün daha çok koyulasti
Yârin de yaparım bakalımDeğerlendir canım yarın daha da koyu çıkacaktır
Tamam canımYumurtlama bugün canım
Alttaki yumurtlamaBugün daha çok koyulasti
Diğeri düne ait zaten ben takvime göre dün yumurtalarimla gimi zannediyordum ama bugün MuşAlttaki yumurtlama