Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam koyu olmamis yarinda deneYardımcı olur musunuz
Yardımcı olur musunuz
3-4 gün üst üste denedim zaten en koyusu bu çıktıtam koyu olmamis yarinda dene
ama daha olmmais birkacgun daha denemelisin3-4 gün üst üste denedim zaten en koyusu bu çıktı
Doktor ilişki günü vermişti ona göre yaptım benama daha olmmais birkacgun daha denemelisin
Catlama ignesimi vurundunDoktor ilişki günü vermişti ona göre yaptım ben
Yok ben adetimi düzensiz görüyordum duphaston ilaç yazdı ve ilişki günü verdiCatlama ignesimi vurundun
ozaman doktorun dediigne gore uygulayinYok ben adetimi düzensiz görüyordum duphaston ilaç yazdı ve ilişki günü verdi
Doktorun ilişki verdiği günler hatta önceden başladım 2_3 gün önce en koyusu o çıktı işte dediğim gibiozaman doktorun dediigne gore uygulayin
normalde ikisi ayni koyulukta olmali hatta t cden daha koyu olmaliDoktorun ilişki verdiği günler hatta önceden başladım 2_3 gün önce en koyusu o çıktı işte dediğim gibi
Ovulasyon testlerinde farklılık gösterebilir mi acebanormalde ikisi ayni koyulukta olmali hatta t cden daha koyu olmali
bilmiyorum ben dijital kullaniorumOvulasyon testlerinde farklılık gösterebilir mi aceba![]()