• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günüm,varsa tavsiyeniz alırım 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Arkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar 🙏

Eklentiler

• IMG20200929124307.webp
    IMG20200929124307.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar 🙏
Bugün ve ardından gelen üç gün birliktelik çörek otu bal tarcin yap hergun ye yumurtlama gelişimi için ve havuç ve incir suyuda iç kaynat cuma kadar birliktelik

Bugün ve ardından gelen üç gün birliktelik çörek otu bal tarcin yap hergun ye yumurtlama gelişimi için ve havuç ve incir suyuda iç kaynat cuma kadar birliktelik
Yumurtası zaten gelişmiş bugun yarın catlar neden bal corek yapsın kist olur yumurta Catlayamaz bu kürü yerken

canım bu testin markası ne ? çok güzel gelişmiş yımurtan ilk idrarla mı yaptın testi? bir de pko var mı inofolic combi faydasını görüyo musun ? çok soru sordum 🤐 inşallah güzel haberler alırsınn 🙏🏻😇

Back
X