- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yapış beyine kuzuArkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar![]()
Bugün ve ardından gelen üç gün birliktelik çörek otu bal tarcin yap hergun ye yumurtlama gelişimi için ve havuç ve incir suyuda iç kaynat cuma kadar birliktelikArkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar![]()
Yumurtası zaten gelişmiş bugun yarın catlar neden bal corek yapsın kist olur yumurta Catlayamaz bu kürü yerkenBugün ve ardından gelen üç gün birliktelik çörek otu bal tarcin yap hergun ye yumurtlama gelişimi için ve havuç ve incir suyuda iç kaynat cuma kadar birliktelik
Teşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?Diz dirsek pozisyonu oneririm ben spermlerin cogu içeri gidiyor o pozisyonda bol şans.
Teşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?Bugün ve ardından gelen üç gün birliktelik çörek otu bal tarcin yap hergun ye yumurtlama gelişimi için ve havuç ve incir suyuda iç kaynat cuma kadar birliktelik
Bu nasılDiz dirsek pozisyonu oneririm ben spermlerin cogu içeri gidiyor o pozisyonda bol şans.
Ne nasıl anlamadımBu nasıl![]()
Sen bilirsin yP tabiTeşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?
Pozisyon tam anlayamadım diz dirsek pozisyonuNe nasıl anlamadım
Emekleme gibi düşününPozisyon tam anlayamadım diz dirsek pozisyonu
Anladım tamam şimdi canım çok sağ olEmekleme gibi düşünün
Teşekkür ederim bele yastık koyma yapmadim hiç yapsam mi?
Hemen degerlendir akşam tam zamaniArkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar![]()
Öğlen degerlendirdik ama tecrübeli arkadaşlar varsa baska oneri yontem ne bileyimHemen degerlendir akşam tam zamani
TamamdirYap en az 45 dk ayağını duvara daya bekle saat tut gerekirse
canım bu testin markası ne ? çok güzel gelişmiş yımurtan ilk idrarla mı yaptın testi? bir de pko var mı inofolic combi faydasını görüyo musun ? çok soru sordumArkadaşlar inofolic combi kullanıyorum sabah uyandığım gibi kasığım ağrıyordu baya baya, test yaptim yumurtlama çıktı adet düzensizliği olunca günler değişiyordu. Varsa öneriniz alırım tecrübeli arkadaşlar![]()