• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Günüm mü?

papatya4401

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
22
0
36
İstanbul
3 aydır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ayın 20. De adet oldum ve daha 15 gün var ama ben sag kasık ve bel agrısından duramıyorum sizce neden olabilir yumurtlama günüm olabilir mi akıntım yok yanlız...yardım ederseniz sevinirim ...

Son düzenleme:
canım bana doktorum söylemişti.. adet gününün 1.gününden itibaren 11 gün say bigün durup bi gün ilişkiye gir 1hafta veya 10 gü falan.ilişkiden sonra 15 dk falan kalçanın altına yastık koy ve öyle yat...

çok kafana takma stres yapıncada olmuyor..

çok teŞekkür ederim yardım etdiginiz için kasık agrılarım için doktora gittim çok Şükür birŞey çıkmadı ama benim kasık,bel ve gögüs agrım devam ediyor gögüslerime elleyemiyorum hafif şİşMİş gbi hissediyorum adet sanıcısı gibi agrı çekiyorum bu arada doktorum ayın 21 de kontrole gel dedi gidecegim inŞ birŞey çıkmaz S.A aeo

çok teŞekkür ederim yardım etdiginiz için kasık agrılarım için doktora gittim çok Şükür birŞey çıkmadı ama benim kasık,bel ve gögüs agrım devam ediyor gögüslerime elleyemiyorum hafif şİşMİş gbi hissediyorum adet sanıcısı gibi agrı çekiyorum bu arada doktorum ayın 21 de kontrole gel dedi gidecegim inŞ birŞey çıkmaz S.A aeo

inşallah hamilesindir canım.. sanırım 1 ay oldu sen adet olmayalı.. idrar testi yaptın mı

inŞ hayırlısıysa söylediginiz gibi hamileyimdir.Ama hayır 1 ay olmadı daha adet olalı idrar testi de yapmadım doktorum istemedi kendimi fazla kaptırmak istemiyor adet olacakmıŞım gibi günümü bekliyorum peki sizce günüme daga olmasına ragmen test alsam belli olur mu

kan testı yaptır ordan bellı olur idrarda cıakcagını sanmam hamıle olsan kasık agrıalrın ıcın erken henüz adetın tarıhın gectıkten 1 hafta sonra fln baslıyor kasık agrıalrı hamıellıkte genelde üşütmüşte olabılırsın

Back