yumurtlama gunu

H1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
83
49
Kizlar tam olarak yumurtlama gunlerindeyim sizce gun asiri mi ilişki yoksa hergun mu ? Nasil bir yol izlemeliyiz gebelik icin

Gün aşırı ilimi canım zaten spermler 2 gün canlı kalabiliyorlar.

Kader arkadaşlarım merhaba :) 6 aydır korunmuyoruz bebek yok henüz. size sorum şu olacak, geçtiğimiz cumartesi dr.gittim adetimin 13.günü yumurtamın boyutu 14 idi.bugün birliktelik olsun pazartesi tekrar gelin dedi çatlatma iğnesi vurabilirm dedi.dün bir gittik yumurtam çatlamış. eve geldiğimiz gibi akşam birliktelik oldu,fakat döllenme süresini yani yumurtayı kaçırmışmıyımdır,belki c.tesi gecesi çatladı yada pazar çatladı ve ben geç kaldım pazartesi gidene kadar?şimdi dün dahil olmak üzere 4-5 gün çalışmalara ara vermek yok. yorumunuz nedir?

Tatlım gün aşırı iliskiye devam.

canım spermin niteliği ve hareketliliği açısından gün aşırı olmasını tavsiye ediyor uzmanlar.

Seffaf akıntım bu ay erken geldı ve ısın tuhafı 3 gün sürdü. 3.günü eşim sehır dışından geldı o gün baktım seffaf akıntım bıdaha geldı ben yumurtlamam bıttı artık kacırdık dıyordum. şeffaf akıntıdan yarım saat sonra ilişki oldu. Sizce durum nedır? 5 gün oldu belırtıde yok zaten ( kasık agrısı vs. neden 3 gün sürdü seffaf akıntı anlamadım. normalde beyaz akıntım olurdu 2 gün sonrada bır kere seffaf akıntım olurdu.

Can'ım birden fazla yumurtan olabilir ve bunların boyutları faklı olunca farklı tarihlerde çatlayanilirler.

alla alla belkıde.... pekı yumurtlama gününü kacrdım mı sence?3.gün gelen seffaf akıntıdan yarım saat sonra ilişkim oldu.
Canımm şeffaf akıntı olduysa catlamıştır, sen de yarım saat sonra ilişkiyle değerlendirmişsin. Tabi akıntın yumurtlama akıntısı ise. Benim bildiğim şeffaf akıntı çatladığı vakit oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…