Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çatlamadan 10 gün sonra test yapsam belli olmaz mı bide belirti çatlamadan sonra mı oluşuyorCanım şimdi şöyle yumurta çatladı spermle buluşuyor. Rahime yerleşmesi için 5 ile 7 gün arası süreç oluyor fakat yerleştiği zaman beta hcg üretmeye başlıyor vücut. Ve o zaman değer çok düşük oluyor. İlk önce kana geçiyor sonra idrara. Bu yüzden sizin ilişkiden sonra 12 gün hatta 2 hafta hesaplarsan iyi olur.
Canım belirti için çok erken bence ama tabi bazı insanlar vücutları çok hassas oluyor hisseden de oluyor. Ama benim adetim 3 gün gecikti sadece adet olacakmış gibi hafif kasıkta ağrım oluyordu o kadar. Onun öncesinde böyle halsizlşk enerjisizdim bi de çok gaz oldum. Ama ben o zaman hem tataildeydim ve gazı yemeklere ve başka yerdeyim diye ona bağladım meğerse ondan oluyormuş bulantım ancak 5 buçuk haftalıkken başladı benim ama hani belirtim yok hamile değilim diye bi şey de yok yani.Yani çatlamadan 10 gün sonra test yapsam belli olmaz mı bide belirti çatlamadan sonra mı oluşuyor
çok istiyoruz 2 aydır olmadı bu ay ovulasyon testi ile takip ederek değerlendirdim o yüzden çok merak ediyorumCanım belirti için çok erken bence ama tabi bazı insanlar vücutları çok hassas oluyor hisseden de oluyor. Ama benim adetim 3 gün gecikti sadece adet olacakmış gibi hafif kasıkta ağrım oluyordu o kadar. Onun öncesinde böyle halsizlşk enerjisizdim bi de çok gaz oldum. Ama ben o zaman hem tataildeydim ve gazı yemeklere ve başka yerdeyim diye ona bağladım meğerse ondan oluyormuş bulantım ancak 5 buçuk haftalıkken başladı benim ama hani belirtim yok hamile değilim diye bi şey de yok yani.
İnşallah hamilesindir canım ama çok fazla kafaya takma da çünkü stres bazen engelleyebiliyor canım akışına bırak allahın izniyle olacak inşallahçok istiyoruz 2 aydır olmadı bu ay ovulasyon testi ile takip ederek değerlendirdim o yüzden çok merak ediyorum
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah hamilesindir canım ama çok fazla kafaya takma da çünkü stres bazen engelleyebiliyor canım akışına bırak allahın izniyle olacak inşallah
iki gündür ayaklarım çok üşüyor vücudum sıcak ama ayaklarımın altında buz var sanki acayip derecede soğukİnşallah hamilesindir canım ama çok fazla kafaya takma da çünkü stres bazen engelleyebiliyor canım akışına bırak allahın izniyle olacak inşallah
Normalde kansızlığınız falan var mı peki. Ben mesela yaz kış ellerim ayaklarım soğuktur hep Demir b12 vitamini eksikliği oluyordu öyle bir durumun var mı canımAmin inşallah teşekkür ederim
iki gündür ayaklarım çok üşüyor vücudum sıcak ama ayaklarımın altında buz var sanki acayip derecede soğuk
Hayır yok canım bu iki gündür sadece ayaklarım üşüyor sadece vücudum sıcak üşümüyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor hiçN
Normalde kansızlığınız falan var mı peki. Ben mesela yaz kış ellerim ayaklarım soğuktur hep Demir b12 vitamini eksikliği oluyordu öyle bir durumun var mı canım
Bazı kadınlarda ayak üşümesi olabiliyor hamilelikte canım. Benim üşüyor şu anda ama hep üşüyordu benim hani hamilelikten de önce öyleydim. Hayırlısı bakalım canım o 2 hafta geçsin canım kan ver istersenHayır yok canım bu iki gündür sadece ayaklarım üşüyor sadece vücudum sıcak üşümüyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor hiç
Sonuç neHayır yok canım bu iki gündür sadece ayaklarım üşüyor sadece vücudum sıcak üşümüyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor hiç