• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltem _13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
35
224
93
39
Merhaba arkadaşlar ya ben yumurtlama takibi tam olarak nasıl yapicam kafam karıştı pco hastasiyim tam olarak anlayamadım kafayı yicem 🙃

Merhaba nasil yapiliyor 3 senelik evliyim ve pco hastasiyim gerçekten artık kafam karıştı 😔

Merhaba arkadaşlar ya ben yumurtlama takibi tam olarak nasıl yapicam kafam karıştı pco hastasiyim tam olarak anlayamadım kafayı yicem 🙃
ihihih:)) ovulasyon testıyle mı? valla pco lu olarak garıp duzenım hatta duzensızlıgım oldugundan ılk zamanlar adet bıtımı baslıyordum baktım 3 4 ay oldu hıc 10. gunden once olmadı ben de 10 da baslıyordum . 20. gunden sonra oluyodu cok nadır 16 da oldu. ama 7kg verdım bu ay 14. gun yumurtladım mısal. farkedıcek demıstı doktor :)) 2 kez yumurtladıgım cok oldu.. cok var ellaam 2 2 elıyo dedım ama ıkız olma sansı artıyo ah bıde tutsa:KK34: hergun oglen gıbı 2. yada 3. farketmez ıdrarla cok sıvı almadan yapılıyo şöyle kı son 3 saaat sıvı almamıs olcaksın . gun ıcerısınde salgılanan bı hormon o yuzden bhcg bakar gb sabahın erken saatlerınde yaparsan az cıkar. ben yaptım uzun bı zaman sabahları da ama cıft yapıodum sabah aksam o yuzden zararını gormemıstım. cıft cızgı hep cıkar sılık de olsa . sen t kısmının cok koyu olmasına bakcaksın. gıt gıde koyulasıyo. sonra t daha da koyu oluyo bazen olmadıgı da olur sorun degıl. sonrakı gun yuksek ıhtımal sılık cızgı cıkar yumurta catladı 24 saat ıcınde ılıskıye gırme hakkın kaldı demek oluyo bu. o yuzden ıkı koyu cızgıyı grodugumde degerlendırırım sonrakı 2 gunu de. ama dıger arkaadas gıbı yumurta takıbı yaptırıcaksan doktora kontrole gıtceksın o gelmen gereken zamanı da ılıskı gnunu de soylucek. ovulasyon testıyle ılgılı bı dolu paylasım var. ornekler zamanlar koyusu sılıgı bı suru okursun .kolay gelsın :) genelde adettten bı kac gun sonra baslar pco lular ovulasyon test kıtlerine.

Ben şimdi yumurtlama testini denedim ikinci çizgi biraz silik çıktı ve bu arada açıklaman için çok teşekkür ediyorum 🙏

Bende de pko başlangıcı var ben yumurtamın çatladığını cinsel isteğin artmasından ve akıntımın şeffaf beyaz ve afedersin uzadıkça uzayan bişey olmasından anlıyorum öyle oluyo ki kaç kere kendimi temizliyorum geçen doktora gittim yumurta takibi yapıyoruz klomenden dolayı bakalım ultrasondan yumurtan çatlamış mı dedi bendefdün akşam çatladı dedim şaşırdı nasıl anladın diye anlattım sebeplerini ve baktı bana iki tane yumurtan çatlamış gerçekten dedi

Back