Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA GÜNÜ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, inanın hiç vücut ısısı takip etmedim. O yüzden ben bir yorum yapamayacağım. Akıntı takibi ve ovulasyon testi kullanıyorum.

Bende akıntılarımı takip ediyorum aynı zamanda dün ovulasyon testi kullanmaya başladım silik çizgi çıktı. Ama sanırım silik çizgi ovulasyon testinde çok birşey ifade etmiyormuş doğru mu ?

Bende akıntılarımı takip ediyorum aynı zamanda dün ovulasyon testi kullanmaya başladım silik çizgi çıktı. Ama sanırım silik çizgi ovulasyon testinde çok birşey ifade etmiyormuş doğru mu ?
Evet. Ama bir kere yapmak yeterli değil zaten. O çift çizgiyi görene kadar yapmalısınız.

Evet. Ama bir kere yapmak yeterli değil zaten. O çift çizgiyi görene kadar yapmalısınız.
evet bugün yine yapacağım hergün yapacağım . inşallah geçmemiştir yumurtlamam bir an önce bebişime kavuşmak istiyorum allah hepimize nasip etsin inşallah ocak ayında yeni yıl hediyesi gibi gelsin tüm isteyenlere :)

Bu cift cizginin kalınlıgı önemli mi acaba yani c cizgisinde ki gibi kalın mı olmalı yoksa ince cıksa da sayılıyor mu dün ki testimde t cizgisi koyu fakat inceydi

benimde dün silikti ama yine de baya belirgindi bugün baya silikti anlamadım

Kızlar ben uzayan şeffaf akıntıyla ovulasyon günümü hep anlardım ama bu ay adetim bittiğinden beri bir haftada bi bu uzayan şeffaf akıntı geliyor hatta adet günüme 5 gün kaldı bugün yine aynı akı ntı var. Uzayan Akıntı ovulasyonda sadece olmazmı bu benden 3-4 seferdir gelen ne olaki

Aynı şekilde benden de geldi. Ben de geç yumurtladım heralde dedim. BAT a 2-3 gün var bakalım.

Erken gebelik testi değil ise çıkmayabilir. Erken gebelik testi ise ve negatif ise hamile olmayabilirsiniz. BAT ve yumurtlama günümüz aynı imiş. Bakalım, güzel haberler veririz inşallah.

Evet erken test aldım reglden 4 gün önce yapılabilen testten. Ben reglden 5 gün önce yaptım tabiki de herzamanki gibi bekleyemedim. Bende hamile olmadığımı düşünüyorum. Regle hazırladım kendimi. Kasıklarımda ara ara batma ve karnımın yan tarafları, midemin etrafı ağrıyor. Böyle geriliyor gibi sanki. Yarın BAT günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah.

Tamam, henüz değil. Yarın veya pazar pozitif olacak.
Biraz önce yaptıgım test en son 2 gibi sıvı almıstım daha kalın ama düne nazaran daha silik cıktı sanırım bu sekilde olup koyulasacak gece bir daha yapmama gerek var sence canım

Eklentiler

• 20171230_170355.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 281
Canım ilk gebeligimde 3. Ayım hamile kaldım ilk 2 ay senin gibi çoook heyecanlıydım dayanamaz nerdeyse her gün test yapardım haliyle iki ayda olmadı hatta 2. Ay kesin gebeyim dedim mide bulantıları koku hassasiyeti tavan yapmıştı ama sonuc negatifti 3. Ay cok üzüldüm amaan dedim bir daha bakmıycam yok artk denemiycemde bazı sıkıntılar oldu 3-4 ay sonra denerim dedim ki o ay hamile kaldım hemde adetten 5 gün önce kopkoyu cift cizgi ile ögrendim ama malesef melek olarak kaldı yavrum yani birazda psikolojik üzerine gittikce olmuyo ne zaman rahatlar akısına bırakırsan geliyo beynini rahatlat hep onu düsünme calış bırak sonrası kısmet

Biraz önce yaptıgım test en son 2 gibi sıvı almıstım daha kalın ama düne nazaran daha silik cıktı sanırım bu sekilde olup koyulasacak gece bir daha yapmama gerek var sence canım
Bence bugün için yapma, az kalmış çünkü. İyi değerlendir bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…