Gebeliğe Hazırlık YUMURTLAMA GÜNÜ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emcos

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
126
53
13
31
bişey Sorucam Canlar yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyor mu yoksa 14. Gün mü ya bazıları adetten sonra yumurtam çatlıyor diyo anlamıyorum. Bugün tam yumurtlama günüm benim belim ağrıyor kasıklarım ara ara batıyor ve topuk ağrım var anlam veremedim çatlıyor mu acaba

Canim yumurta gelecek adet tarihinde 14 gun once catlar vucudunu iyi dinlersen bazi sinyaller belirtiler verir adetinin 9. Cu gununden itibaren vajinani kontrol et islaklik artar hatta bole yumurta aki gibi seffaf uzayan akintin olur daha sulu olursun ic camasirin daha sik islanir gunluk ped kullanma cunki bebis olsun diye ugrasiyoruz anlayamazsin sag yada sol kasiginda bole batma seklinde agri olur gibi gibi belirtiler olur ama ben bunlari takip edemem diyorsan internetten ovilasyon testi al o kesine yakin sonuclar cikariyor yada doktorda yumurta takibi yaptir ayrica yumurtlamandan suphen varsa adetin 21. Ci gunu progestan testi yaptir kanda saglikli yumurtami catlatmissin yoksa yumurtlamada sikintimi var bilgi verir sana ama tavsiyem akinti artisin olmaya basladinda yani o 1 haftalik surecte bir gun iliski bir gun bos sonra yine iliski gun asiri 1 gafta degerlendir sansin bol olsun rabbim gonlundekini bekletmeden versin cnm

Tam bugün yumurtlama günüm o zaman ve bel ağrım var kaşık sağ kasık batıyor ve hizasındaki arka taraf yere ayağımı basınca acıyor.anlıyorum aslında ama Çatlıyo mu yani of bilmiyorum vallahi ya şimdi 21. Günümde yaptırıyım dicem ama Bayram nasıl yaparım başka çatlamış mı çatlamamış mı

adet dongusune gore degisir canim.
14.gun catlamasi icin adetinin tam 30 gunde olmasi lazim 26 28 gun surenlerin bazilari adetten hemen snra yumurtluyor.
35 38 gunde bi adet olanlarnki 20 21. Gun oluyor. Daha iyi bilmek icin owulasyon testi kullan derim. Catladigini onlada anlayabilirsin. Yumurtlama gunu iki koyu cizgi olmasi lazim gun gectikce birisinin rengi hafif cikiyosa yumurtlama olms demektir.

Peki yumurtlama gününden 1 gün önce yapmış olsan tutma ihtimali var mı spermler ne kadar süre yaşıyor çünkü 25 i yumurtlama günümdü yani dün ve şuan belim kasıklarım ağrıyor hissediyorum.ama biz bi gün önce ilişkiye girmiştik spermler kaç gün yaşıyor

tutar canim 3-5 gun yasiyor. garanti olsun istersen bugunde mik mik yapin dun yumurtladysan bugunde sansin war demektir.

Kişiden kişiye göre değişiyor hatta kişinin bile değişebiliyor. Mesela ben geçen ay yumurtlayamadım, daha önceden 16 gün yumurtladığım oldu, bu ay 19. Gün yumurtladım

Peki cinsel iliskide bu agri devam ediyor mu... Benim kist agrisi birde yumurtlama agrisi olunca adet olana kadar iliski sancili oluyor malesef

tatlım herkesin yumurtlama zamanı farklıdır bazıları adetten önce yumurtlar bazıları adetten sonra bazıları da adetten 14 gün sonra..

yumurtladığını yumurta akı gibi şeffaf kokusuz yoğun akıntın olduğunda
sağ veya sol veya da her iki kasık ağrın olduğunda
ve cinsel isteğin artığında anlayabilirsin

Bu ay yumurtlama kontrol etmeyeceğim dedim kendi kendime ama yine de hiç belirti yaşamıyorum. Normalde çok iyi hissederdim. Sanırım bu ay yumurtlamadım ama yine de değerlendiriyorum belli olmaz.

Bu ay yumurtlama kontrol etmeyeceğim dedim kendi kendime ama yine de hiç belirti yaşamıyorum. Normalde çok iyi hissederdim. Sanırım bu ay yumurtlamadım ama yine de değerlendiriyorum belli olmaz.
Merhaba ben bu konusmalarınızdan etkilendim cünki hic birsey anlayamadım ilk kez duydugum icin yumurtlamazsak adet olabilirmiyiz ya da yumurta catlamaması gibi bisey varsa yinede adet olunuyor mu hala anlamadım

Merhaba ben bu konusmalarınızdan etkilendim cünki hic birsey anlayamadım ilk kez duydugum icin yumurtlamazsak adet olabilirmiyiz ya da yumurta catlamaması gibi bisey varsa yinede adet olunuyor mu hala anlamadım
Bildiğim kadarı ile yumurtlama olmaması menapoz olarak adlandırılıyor, çatlamazsa iğne ile çatlatılıyor. Hamile kalmak isteyenler yumurtlama günlerini takip etmek zorunda. O günler gebelik için en elverişli günler. Yumurtlama olmuyorsa ya da çatlamıyorsa bir doktora gitmenizde fayda var derim.

Çatlayıp çatlamadıgını nasıl anlarız ki yani ornegin bi ay catlamadı sonraki ay catladı gibi rast gele birsey mi bu ilk kez duydugum icin anlayamadım

Çatlayıp çatlamadıgını nasıl anlarız ki yani ornegin bi ay catlamadı sonraki ay catladı gibi rast gele birsey mi bu ilk kez duydugum icin anlayamadım
Çatlayıp çatlamadığını akıntı takip ederek ya da ovulasyon testi kullanarak takip edebilirsin arkadaşım. Genelde adet döngüne göre değişir. Adet gününden itibaren 12-19 günler arası olur muhtemelen. (eğer düzenli adet görüyorsan) Ovulasyon testini İnternetten alabilirsiniz.

Ovulasyon testini ilk kez aldım bu ay 3 gündür yani 9. Günden itibaren basladım akıntım oluyo tabi ben cok yanlis anlamısım yumurtlama olup (belirtileri akıntısı dahil) ama catlama olmaması gibi bir durum algılamıstım tesekkür ederim simdi oturdu

Kızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.

Kızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.
Erken gebelik testi değil ise çıkmayabilir. Erken gebelik testi ise ve negatif ise hamile olmayabilirsiniz. BAT ve yumurtlama günümüz aynı imiş. Bakalım, güzel haberler veririz inşallah.

Merhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)

aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1

Merhabalar, inanın hiç vücut ısısı takip etmedim. O yüzden ben bir yorum yapamayacağım. Akıntı takibi ve ovulasyon testi kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…